3328746.jpg

Όσοι έμειναν, πρέπει να βγουν μπροστά

11:17 | 04 Δεκ 2021 2 min read
11:17 | 04/12/2021 2 min read
3328746.jpg

Η Αναντολού Εφές μπορεί να προηγήθηκε ακόμα και με διψήφιες διαφορές κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα με 93-95 στην παράταση και μας χάλασε την επιλογή της χθεσινής στήλης. Πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθούμε με την Basket League και τον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας  με τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα είναι το γεμάτο απουσιολόγιο του Άρη Λυκογιάννη. O ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Πάτρα χωρίς τους Γκρίφιν, Κάρτερ, Γιάνκοβιτς και Τζόουνς, τέσσερις παίκτες που δίνουν συνολικά 40+ πόντους ανά αγώνα στην ομάδα. Ο Δικέφαλος, βέβαια, έχει αρκετές λύσεις και ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ στην κατηγορία, αλλά είναι λογικό ότι κάποιοι από τους παίκτες θα βρουν περισσότερο χρόνο και θα πάρουν περισσότερες προσπάθειες για να καλυφθούν τα κενά.

Ο ένας είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο έμπειρος γκαρντ έκανε ντεμπούτο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας κόντρα στη Λάρισα και είχε 7 πόντους και 5 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής, έχοντας μόλις λίγες προπονήσεις με την ομάδα. Σήμερα, περιμένω ότι θα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής, καθώς θα έχει προσαρμοστεί καλύτερα. Μου αρέσουν τα Over τόσο στο line των 7.5 πόντων, όσο και των 4.5 ασίστ και θα τα συνδυάσω για να πάρω το 3.15. Προφανώς και όποιος θέλει να πάει πιο συντηρητικά, μπορεί να επιλέξει ένα από τα δύο Over ή και το Over στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ (14.5).

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρα από τον Μάντζαρη, θα ασχοληθώ και με τον Ντέιβιντ Ντι Λέο. Ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει καλή χρονιά και με κύριο όπλο του το τρίποντο αποτελεί ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα της ομάδας. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα παίξει αναγκαστικά πολύ λόγω της απουσίας του Βλάντο Γιάνκοβιτς και η αλήθεια είναι ότι όσο παίζει, τόσο περισσότερα τρίποντα θα παίρνει. Φέτος σουτάρει κατά μέσο όσο 5.3 τρίποντα ανά αγώνα έχοντας το εξαιρετικό 43% και με τη λογική ότι σήμερα θα παίξει παραπάνω, θεωρώ ότι το Over 1.5 τρίποντο στο 1.70 έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Πρόταση πονταρίσματος

Μάντζαρης Over 7.5 πόντοι & Over 4.5 ασίστ
Απόλλων Πάτρας
ΠΑΟΚ
04/12
17:00
10 πόντοι / 7 ασίστ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ντι Λέο Over 1.5 εύστοχο τρίποντο
Απόλλων Πάτρας
ΠΑΟΚ
04/12
17:00
5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ