347187923157957.png

Με την αύρα του Στάνκοβιτς

11:57 | 21 Ιουλ 2024 2 min read
11:57 | 21/07/2024 2 min read
347187923157957.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Foxbet, χθες η Κολόμπους προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στο δεύτερο ημίχρονο και στέρησε το απόλυτο της στήλης. Δεν στεκόμαστε εκεί και γυρνάμε άμεσα σελίδα, ξεχωρίζοντας τρεις επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα.

Στην Ελβετία, η Βασιλεία πέρυσι έκανε τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας της, μένοντας εκτός πλέι οφ και έπειτα από 25 χρόνια δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ομάδα κακή δεν είχε αλλά πλήρωσε την αστάθεια που έδειξε σε όλη τη σεζόν αλλά και το ότι άργησε να απολύσει τον κόουτς Σουλτς που έδειξε να μην ταιριάζει με τη φιλοσοφία της. Ο Σελεστίνι που ήρθε τον Οκτώβριο του ’23, συμμάζεψε αρκετά την ομάδα, την έβγαλε από το κάτω ταμπλό της βαθμολογίας και οριακά δεν πρόλαβε να τη βάλει στα πλέι οφ. Ευνόητα συνεχίζει και φέτος, σήμερα αντιμετωπίζει μια Λωζάνη που έχασε κομβικούς παίκτες και ακόμα μοντάρεται, ενώ η Βασιλεία κράτησε τον κύριο κορμό της περσινής σεζόν.  Μπορεί και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή σεζόν.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση promo code BIG515
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Περού, η Ουνιβερσιτάριο πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο και ψάχνει φέτος τον δεύτερο διαδοχικό. Η αρχή έγινε στα τέλη Μαΐου όταν κέρδισε στην ισοβαθμία με την Κριστάλ, το Απερτούρα. Μάλιστα, εάν τερματίσει στην πρώτη δυάδα της συνολικής βαθμολογίας, παίρνει απευθείας εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας τα ημιτελικά. Στόχος πάντως της «U», είναι να τερματίσει πρώτη και στο Κλαουσούρα, ώστε να κατακτήσει αυτομάτως τον μεγάλο τίτλο. Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, επικρατώντας στην πρεμιέρα με 6-0 της Κάρλος Μανούτσι και είναι στο χέρι της να κάνει το 2/2 μιας και η Γκράου φέτος δεν έχει δείξει καθόλου ανταγωνιστική, ενώ δεν παίζει και στη φυσική της έδρα.

Τέλος, στη Ρωσία, όπως όλα δείχνουν και πάλι η Ζενίτ θα φτάσει σε ένα ακόμα Πρωτάθλημα. Οι ομάδες της Μόσχας και η Κράσνονταρ καλούνται να της βάλουν πίεση για όσο μπορούν, μπας και την αποτρέψουν από το έβδομο σερί. Η Σπαρτάκ είναι μια από αυτές, που θα κάνει νέα προσπάθεια φέτος, έχοντας όπως πάντα ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά πλέον και τον έμπειρο Ντέγιαν Στάνκοβιτς στον πάγκο της. Έχει δύσκολο έξοδο σήμερα, αλλά η Όρενμπουργκ παρά το συμπαθητικό της ρόστερ, προέρχεται από μέτρια σεζόν, ενώ έχει χάσει και κάποιους παίκτες από τον περσινό κορμό. Είναι ευκαιρία για την Σπαρτάκ να εκκινήσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

Πρόταση πονταρίσματος

Τελικό Αποτέλεσμα - Ουνιβερσιτάριο
Ατλέτικο Γκράου
Ουνιβερσιτάριο
21/07
21:00
1 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τελικό Αποτέλεσμα - Βασιλεία
Λωζάνη
Βασιλεία
21/07
17:30
3 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τελικό Αποτέλεσμα - Σπαρτάκ Μόσχας
Όρενμπουργκ
Σπαρτάκ Μόσχας
21/07
17:30
2 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ