nebel.jpg

Over και πάλι over!

12:50 | 02 Δεκ 2017 2 min read
12:50 | 02/12/2017 2 min read
nebel.jpg

Καλησπέρα! Ήδη το πρώτο over2,5 χτες πέρασε άνετα, αποδεικνύοντας πως ήταν λάθος σε τέτοιες αποδόσεις. Μάλιστα πέρασε και ο άσος της Χάιντενχαϊμ (δεν παίχτηκε) αλλά και το «δεκάρι» της Φλορίντσντορφερ στην Β’ Αυστρίας, που προτάθηκε. Φρέσκια μέρα σήμερα, όπου ήδη περιμένουμε να κλείσει η δυάδα over2,5, ενώ «τρέχει» και η τετράδα.

Στην Bundesliga από χθες έχει πονταριστεί το over2,5 της Μάιντζ με την Άουγκσμπουργκ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω κάτι. Μεγάλο ματς στο Λεβερκούζεν, όπου η Μπάγερ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ. Πολλοί θα πάνε στον άσο, δεν λέω όχι, όμως προσωπικά δεν βλέπω αξία, αφού όντως φαβορί έπρεπε να είναι η Λεβερκούζεν. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στοιχηματικά. Επομένως το πάσο είναι μονόδρομος. Ούτε από τα αυριανά έχω ξεχωρίσει κάτι. Χέρτα εντός θα χρειαστεί χρόνο για να την ξανά εμπιστευτώ, ενώ καλές πιθανότητες έχει και το over2,5.

Στην Zweite Liga από την τριάδα των σημερινών παιχνιδιών μόνο το διπλό της Φιρτ (3,60) ξεχωρίζει, όπως προσωπικά δεν το ποντάρω. Σε ανοδική πορεία το συγκρότημα που Μπούριτς, που βρίσκει μια Ντούισμπουργκ εντελώς αλλοπρόσαλλη. Στα άλλα δύο σημερινά αλλά και στα τρία αυριανά το στοιχηματικό τοπίο είναι… ομιχλώδες. Κακά διασταυρώματα, δύσκολα βγάζει κανείς άκρη. Υπερβολικές πάντως οι αποδόσεις στη Φορτούνα, που δεν αποκλείω να πάρει αποτέλεσμα στο Κίελο.

Στην Dritte Liga ξεχώρισα ένα πολύ καλό over2,5. Στην Κολωνία, στο ματς της Φορτούνα Κολωνίας με την Τσβίκαου παραξενεύτηκα όταν είδα το over2,5 σε αποδόσεις outsider. Είναι δύο ομάδες που βάζουν γκολ, δημιουργούν φάσεις και δεν κλείνονται πίσω. Η απόδοση είναι λάθος κατ’ εμέ, θα έπρεπε να ήταν ανάποδα. Το ίδιο ισχύει και για το αυριανό ματς της Βούρτσμπουργκ με την Ζόνενχοφ. Και εκεί οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά, έχουν το γκολ και δε βλέπω κανέναν λόγο σκοπιμότητας, επομένως το over2,5 αποτελεί επιλογή.

Τέλος, κλείνοντας με την Αυστρία, δύο ματς είχα «κυκλώσει». Το πρώτο ήταν η Άλταχ, όμως το ότι η Στουρμ προέρχεται από τρομερή εμφάνιση και έξι γκολ με φρέναρε. Το άλλο παιχνίδι είναι το διπλό της Πόλτεν. Εδώ πέραν του αγωνιστικού, όπου η Πόλτεν έρχεται ανεβασμένη και η Αντμίρα από «εξάρα», υπάρχει και ένα παρασκηνιακό θέμα. Ο κόουτς Λέντερερ (Πόλτεν) είναι πολύ αγαπητός στο Μαρία Έντσερσντορφ, ενώ είναι και ο μαθητής του Μπάουμαϊστερ (Αντμίρα). Δεν αποκλείω να έχουμε… ομορφιά.

Μια εξτρά δυάδα λοιπόν και κλείσαμε για αυτό το Σ/Κ, ακολουθεί εβδομάδα με ευρωπαϊκά ματς, επομένως στήλη πάλι την Τρίτη.

Πρόταση πονταρίσματος

over2,5
Απόδοση
4.20
Ζόνενχοφ
Κίκερς Βούρτζμπ.
03/12
15:00
1 3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ