Καλημέρα, καλημέρα! Πολύ οριακή ήττα χτες, όπου θα μπορούσαμε στο… νήμα να βρεθούμε υπερκερδισμένοι, εν τέλει όμως ούτε η Καρλσρούη έκανε το over, ούτε η Χόφενχαϊμ έκανε το 2-3 μέσα στο Λεβερκούζεν. Στο μόνο που έπεσα τελείως έξω ήταν η Άιντραχτ, που έδειξε πολλές παθογένειες τις περυσινής χρονιάς και δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Θυμίζω πως το ερχόμενο Σ/Κ έχουμε διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω εθνικών ομάδων. Στήλες θα υπάρξουν και θα αφορούν αποκλειστικά τις εθνικές της Γερμανίας και της Αυστρίας. Σήμερα το πρόγραμμα, αν και έχει λίγα ματς, έχει επιλογές.
Στην Bundesliga δύο παιχνίδια ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, το Λειψία – Φράιμπουργκ και το Ανόβερο – Σάλκε. Στο πρώτο ασφαλώς η Λειψία έχει τον πρώτο λόγο για νίκη, την πρώτη της νίκη για το πρωτάθλημα. Στοιχηματικά δεν αγγίζεται, εκτός αν υπάρξει ευκαιρία στο live. Στο Ανόβερο τίθεται αντιμέτωπες δύο ομάδες που έδειξαν πολύ καλά αμυντικά στοιχεία στους πρώτους αγώνες. Επομένως θεωρώ πιθανό να έχουμε λίγο γκολ, ματιές στο under λοιπόν που διπλασιάζει. Στην… σούμα, δεν θα επιλέξω κάτι.
Στην Zweite Liga έχουμε τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα. Και στα τρία παιχνίδια πιστεύω θα δούμε πολλά γκολ. Σε όλα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει αυτό. Το πιο πιθανό από όλα είναι το Ουνιόν – Αρμίνια, όμως οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές (λογικό). Το ίδιο ισχύει και στο Μπόχουμ – Δρέσδη. Αντίθετα στο Σαντχάουζεν – Φορτούνα οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές. Δεν καταλαβαίνω γιατί το over2,5 «παίζει» σε αποδόσεις κοντά στο 2.25. Δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει αρκετά επιθετικά, σκοράροντας κατά… βούληση.
Τελευταία στάση στην Αυστρία. Τρία παιχνίδια, όλα μπορούν να δώσουν επιλογή. Προσωπικά επέλεξα να κάνω παιχνίδι στα δύο από αυτά. Άφησα έξω την Στουρμ Γκρατς. Μπορεί να έχει κάνει το 5/5, μπορεί να παίζει με άγνοια κινδύνου, όμως θα έχει απέναντι της μια σοβαρή Σάλτσμπουργκ. Σίγουρα οι αποδόσεις είναι λάθος στον άσο, αυτά τα «τεσσάρια» προκαλούν. Δηλαδή αν η Στουρμ δεν είχε 5/5, δεν ήταν πρώτη, δεν ήταν καλά, πόσο θα έδινε; 7.00; Λάθος λοιπόν, όμως καθαρά αγωνιστικά δεν μου βγαίνει να παίξω άσο. Αυτό που θα παίξω όμως θα είναι η Μάτερσμπουργκ μέσα στην έδρα της Άλταχ. Η Άλταχ φαίνεται πολύ κουρασμένη, ο Σμιντ είπε θα κάνει ροτέισον και όλοι θέλουν να έρθει η διακοπή το συντομότερο. Στο 3.50 δέχομαι να ρισκάρω στο διπλό. Τέλος, η Αντμίρα υποδέχεται την Αούστρια. Οι γηπεδούχοι θα έχουν σημαντικές απουσίες, ενώ από την άλλη η Αούστρια είναι στην καλύτερη της φάση από το ξεκίνημα της σαιζόν. Το διπλό άνω των δύο μονάδων παίζεται. Επίσης οι δύο ομάδες ως γνωστόν έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.
Συνοπτικά οι επιλογές μου:
14:30 Σαντχάουζεν – Φορτούνα Ντίσελντορφ: over2,5(2.25) 17:30 Άλταχ – Μάτερσμπουργκ : 2(3.50) 20:00 Αντμίρα – Αούστρια Βιέννης : 2(2.15)