Λαμία - ΟΦΗ: Το πόσο δύσκολο είναι να ξεπεράσουν οι Κρητικοί την αλλαγή προπονητή, φάνηκε στα 2 παιχνίδια πριν τη διακοπή της Stoiximan Super League. Ήττα - περίπατος για τον αντίπαλο, στην Τρίπολη, από τον Αστέρα (3-0) και στη συνέχεια 2β. χαμένοι στο εντός έδρας 2-2 με την Athens Καλλιθέα. Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0... Ο Ράσταβατς δεν έχει καταφέρει να δώσει διάρκεια και ταυτότητα, γενικότερα, στη νέα ομάδα του. Ή του ύψους ή του βάθους την παρουσιάζει. Και όχι μόνο στα αποτελέσματα.
Νίκησε, δηλαδή, με 2-1 τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, με ανατροπή και μετά, αφήνοντας έξω το εντός έδρας 3-1 επί του Βόλου στο Κύπελλο, διαλύθηκε στο 2ο ημίχρονο στην Αρκαδία δεχόμενη 3 γκολ. Πλέον, η εικόνα αυτή παρουσιάστηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι Πρωταθλήματος: 2-0 σε 15 λεπτά στο 1ο ημίχρονο, 2-2 σε 20 λεπτά στο 2ο. Η απόφαση δε να αλλάξει ο βασικός γκολκίπερ δεν έχει βγει καθόλου. Ο Χριστογεώργος βρίσκεται, σαφώς, σε καλύτερη κατάσταση από τον ασταθή Ναούμοφ.
Συν τοις άλλοις, κομβικοί παίκτες, όπως ο Νους, δεν είναι στην ίδια κατάσταση με πριν. Η Λαμία, από την άλλη, αντιμετωπίζει θέματα και τούτο φαίνεται από τις επιλογές του Βόκολου στην προεπιλογή. Ειδικά η απόφαση να μείνει έξω ο Κόστιτς (Τ), αλλά και ο Σάντμπεργκ (Α), δείχνει πράγματα. Οι επιστροφές, από τιμωρία, των Ρινγκ (ΜΑ) και Νούνιες (Μ) δυναμώνουν τους Φθιώτες, που χρειάζονται άμεσα βαθμούς. Εδώ έχουν μία ευκαιρία να τους βρουν. Ποντάρεται η επικράτησή τους.