cska.jpg

ΤΣΣΚΑ και... αθηναϊκό ντέρμπι!

12:11 | 28 Οκτ 2018 2 min read
12:11 | 28/10/2018 2 min read
cska.jpg

Και στα 2 προτεινόμενα ματς παίξαμε αουτσάιντερ. Η συντριβή της VfB δεν «πονάει», διότι «διπλό» του 5,60 πονταρίστηκε! Αντίθετα, ο τρόπος που η Φούλαμ μάς πέταξε ξανά έξω σίγουρα «πονάει».

Πανιώνιος – Ατρόμητος: Αθηναϊκό ντερμπάκι για την 8η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη διαφορετικούς στόχους. Ο Πανιώνιος δεν θα πρέπει να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Υπάρχουν χειρότερες ομάδες. Ωστόσο δεν έχει ξεφύγει, βαθμολογικά, από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Αντίθετα, οι Περιστεριώτες πηγαίνουν στη Νέα Σμύρνη αήττητοι, με 19 βαθμούς, 6 νίκες και σχεδόν άριστοι σε όλα μέχρι στιγμής. Μετά τη διακοπή, οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν πολύ καλά στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Έχασαν 1-0 με γκολάρα από μακριά του Χατζηθεοδωρίδη, έχοντας ευκαιρίες, μάλιστα, για να πετύχουν κι αυτοί κάποιο γκολ. Ο Ατρόμητος μπήκε στο 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης με 1 γκολ παθητικό και δέχτηκε τα διπλά σε 90 λεπτά. Ότι νίκησε ήταν θέμα, φυσικά, ικανότητας, αλλά και τύχης. Στις λεπτομέρειες κατέκτησε το «τρίποντο», δείχνοντας πως δεν γίνεται πάντα όλα να πηγαίνουν ρολόι. O Aνιγκό δεν έχει προβλήματα. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν εμπρός τούς εξαιρετικούς Σπιριντόνοβιτς και Ντουρμισάι, που θα δημιουργήσουν θέματα στον Ατρόμητο. Για τον Κάναντι μεγάλης σημασίας είναι η απουσία του Μάντσον στα χαφ. Κομβικός παίκτης, που δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ των φιλοξενούμενων. Από τη στιγμή που ο Πανιώνιος ροκάνισε χρόνο στο ΟΑΚΑ, γιατί να μην το κάνει ξανά; Η έδρα και η υπερβολική πορεία του Ατρόμητου, έως τώρα, που θα σταματήσει κάπου (κόντεψε να γίνει πρόσφατα με τον Αστέρα) οδηγεί στον «άσο».

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κράσνονταρ: Ισοδύναμες, μέχρι στιγμής, ομάδες στη ρώσικη Premier League. 19 βαθμούς έχουν αμφότερες, με την Κράσνονταρ να έχει 4 «διπλά» όσα και η πρωτοπόρος Ζενίτ! Για τους Μοσχοβίτες το μεγάλο μείον είναι πως δεν εκμεταλλεύονται την έδρα τους. 2 νίκες σε 5 ματς; Κακό. Μεσοβδόμαδα στο Champions League, η ΤΣΣΚΑ έχασε με 3-0 στη Ρώμη από τη Ρόμα. Η Κράσνονταρ είχε ματς την Πέμπτη στη Λιέγη, για το Europa, όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Σταντάρ. Αμφότερες είχαν ταξίδι, πιο κουρασμένοι αναμένονται οι φιλοξενούμενοι. Η Κράσνονταρ, νωρίτερα, στο Πρωτάθλημα είχε χάσει εντός από την Τέρεκ Γκρόζνι (0-1) και τη Ζενίτ (2-1 στην Αγία Πετρούπολη). Δεν είναι και στο καλύτερο φεγγάρι της. Απώλεια η μη συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού Μπεκάο για τους γηπεδούχους, τα ίδια αγωνιστικά νέα (όχι κάτι σοβαρό) έχει η Κράσνονταρ. Φανέλα, έδρα, φόρμα δείχνουν «άσο».

Πρόταση πονταρίσματος

Τελικό Αποτέλεσμα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Κράσνονταρ
28/10
18:00
1 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τελικό Αποτέλεσμα - Πανιώνιος
Απόδοση
2.95
Πανιώνιος
Ατρόμητος
28/10
17:15
2 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ