«Κυρία» η Νέμαν χτες έκανε την ανατροπή της, ωστόσο η Ντάνταλκ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Μάγκπις και πήγε... μία η άλλη η στήλη. Συνεχίζουμε με Ισλανδία και πρόταση στη λογική της «λάθος» απόδοσης.
Φραμ – Μπρέινταμπλικ (23:15)
Μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας η Φραμ, βρίσκεται στην 10η θέση (από τις 12) της κατάταξης και μάχεται για την παραμονή. Αγωνίζεται στην... cult γηπεδάρα της των 1.600 θέσεων και σε αυτή είναι άκρως ανταγωνιστική από το Μάιο και μετά. Συγκεκριμένα, κέρδισε στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα σε αυτή, νίκες που είναι οι μοναδικές της στο πρωτάθλημα. Συνήθως δυσκολεύει εντός την αποψινή της αντίπαλο, έχει 5-2-2 στα 9 τελευταία μεταξύ τους ως γηπεδούχος, σε όλες τις διοργανώσεις (δύο σερί ήττες, αλλά και αρκετές νίκες στο Κύπελλο).
Στην Μπρέινταμπλικ αναφερθήκαμε και την Τρίτη, κατάφερε να κερδίσει την Σάμροκ Ρόβερς, οπότε αφενός προέρχεται από ταξίδι στην Ιρλανδία κι αφετέρου ακολουθεί πολύ κρίσιμη ρεβάνς, την προσεχή Τρίτη. Στο πρωτάθλημα δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο, αφού απέχει 11 βαθμούς από την κορυφή, οπότε το επόμενο ματς είναι γι' αυτή πολύ σημαντικό. Δύσκολα οι παίκτες της θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, στο συνθετικό τερέν της Φραμ. Θα δώσουμε τα... σπόρια στους γηπεδούχους, κρατώντας χαμηλά το ποντάρισμα, ένεκα της εποχής.