Η πτώση του... κάστρου και το 5.50 της «Μπάρσα».png

Η πτώση του... κάστρου και το 5.50 της «Μπάρσα»

11:14 | 29 Απρ 2023 3 min read
11:14 | 29/04/2023 3 min read
Η πτώση του... κάστρου και το 5.50 της «Μπάρσα».png

Τεράστιος όγκος αγώνων και πιθανών επιλογών απόψε, θα κρατήσουμε ένα σημείο από Μπουντεσλίγκα κι ένα «χτίσιμο» ρίσκου από La Liga.

Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν (16:30)
Στην 3η θέση της κατάταξης η Ουνιόν, ωστόσο η απόδοσή της είναι σταθερά πτωτική, μετά τους αποκλεισμός σε Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο. Βέβαια, είναι τόσο μεγάλη η φετινή της υπέρβαση που τίποτα από αυτά δεν θεωρείται αποτυχία. Θεωρητικά με τα χάλια των Μπάγερν, Ντόρτμουντ διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο, ωστόσο ο βασικός – ρεαλιστικός της στόχος είναι να τερματίσει εντός της πρώτης τετράδας (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ). Τρομερές οι επιδόσεις της στο Βερολίνο, παραμένει αήττητη φέτος στο πρωτάθλημα (9-5-0), ενώ από το Σεπτέμβρη του 2020 έχει να χάσει εντός από αντίπαλο πλην των Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Βέβαια στα 3 από τα 5 τελευταία παραχώρησε ισοπαλίες σε μικρομεσαίες ομάδες, τις Σάλκε (0-0), Κολωνία (0-0), Μπόχουμ (1-1).

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη στην Μπουντεσλίγκα. Η Λεβερκούζεν έχει αναμορφωθεί από τον Τσάμπι Αλόνσο και τρέχει αήττητο 8 αγωνιστικών (6-2-0), με 6 νίκες στις 7 πιο πρόσφατες. Σε αυτό το διάστημα έχει κερδίσει και την Μπάγερν, μεταξύ άλλων, ενώ στο προηγούμενο επικράτησε της Λειψίας, με 2-0. Όχι μόνο είναι σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου, αλλά αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό είναι σε θέση να απειλήσει και τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Μία από αυτές είναι η αποψινή της αντίπαλος, την οποία μάλιστα είχε... διαλύσει 5-0 στον πρώτο γύρο. Τα «κάστρα» πέφτουν κάποια στιγμή (από μέσα ή έξω) και ίσως ήρθε η ώρα αυτού της Ουνιόν.

Μπαρτσελόνα – Μπέτις (22:00)
Παρα-χαλάρωσε η Μπαρτσελόνα, έχει μόνο μία νίκη στα 4 τελευταία ματς, στο μοναδικό που έπρεπε να είναι συγκεντρωμένη σε αυτό το διάστημα, στο 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Θετικό για τον κόουτς Τσάβι ότι το ντεφορμάρισμα δεν έχει αξιοποιηθεί από τη Ρεάλ (+11 η μεταξύ τους διαφορά) και πως γεμίζει επιλογές, αφού επέστρεψαν όλοι οι απόντες, πλην του Σέρζι Ρομπέρτο. Η Μπέτις είναι από τις πιο ασταθείς ομάδες της φετινής La Liga. Διαθέτει ρόστερ που μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν παίζει καλά, δεν εμπνέει για υπερβάσεις. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να σκοράρει στο «Καμπ Νόου», ανεξαρτήτως του πόσα γκολ θα δεχτεί.

Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα για το τρίτο σκέλος του παρακάτω. Ο Λεβαντόβσκι «βρήκε» δίχτυα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, θέλει να βγει πρώτος σκόρερ (έχει 18 τέρματα στη φετινή La Liga, 4 περισσότερα από τον Μπενζεμά), οπότε αναμένεται να πάρει -ίσως και να εκβιάσει- προσπάθειες απόψε, ανεξαρτήτως αν θα τα καταφέρει ή όχι. Συνδυάζουμε όλα τα παραπάνω σε ένα bet builder* που προσφέρεται σε ενισχυμένη* απόδοση.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πρόταση πονταρίσματος

1 & G/G & Λεβεντόβσκι Over 1,5 σουτ στην εστία
Μπαρτσελόνα
Μπέτις
29/04
22:00
4 0 & 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
2 (-0,25 Α.Η.)
Ουνιόν Βερολίνο.
Λεβερκούζεν
29/04
16:30
0 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ