Πέρασε σχετικά εύκολα το χθεσινό «οβεράκι», παραμένουμε σε... περιβάλλον La Liga για την αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα. Βέβαια την ώρα που διεξάγεται κανείς φαντάζομαι δεν θα την παρακολουθήσει, ένεκα του οβελία, υπάρχουν και τα... livescore.
Χιρόνα – Έλτσε (15:00)
Μας έχει κερδίσει η γηπεδούχος με τον τρόπο που αγωνίζεται, το έχουμε γράψει αρκετές φορές φέτος στη στήλη και στις αναλύσεις. Δεν είναι η παραδοσιακή «μικρή» ομάδα που παίζει ταμπούρι και έχει στόχο να περιορίσει το παιχνίδι των αντιπάλων, αλλά επιδιώκει ρόλο πρωτοβουλίας και παράγει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάτι που σπανίζει πλέον, όπου το αποτέλεσμα είναι το παν.
Στο προηγούμενο κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο και -πιθανότατα- μέλλουσα πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, αποσπώντας 0-0 στο «Καμπ Νόου». Στην έδρα της μετά το Μουντιάλ έχει επίδοση 4-1-2, με τις ήττες να είναι από ομάδες της πρώτης τριάδας (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο). Οι τρεις από τις 4 νίκες συνδυάστηκαν με Over και G/G, επί Σεβίλλης (2-1), Εσπανιόλ (2-1) και Αλμερία (6-2).
Η Έλτσε είναι ουραγός, έχοντας συλλέξει μόλις 13 βαθμούς έπειτα από 28 αγωνιστικές και αν σκεφτούμε πως απέχει περισσότερους από τη σωτηρία (17), ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σεγούντα. Δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπεκασέσε στον πάγκο, ωστόσο ακόμα και στα ματς που φτάνει στην πηγή, δεν πίνει νερό. Όπως το προηγούμενο, στην έδρα της Οσασούνα, όπου είχε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο, όταν δέχτηκε την ανατροπή. Σημαντική και η απουσία του τερματοφύλακα Έντγκαρ Μπαντία (γεννάει η γυναίκα του), ο οποίος είναι ένας από τους λίγους διασωθέντες του φετινού αγωνιστικού «ναυαγίου» της ομάδας.
Βάσει όλων των παραπάνω «χτίσαμε» ένα bet builder* για το καλό. Χρόνια πολλά, με υγεία πάνω απ' όλα, τα υπόλοιπα διορθώνονται.
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις