Άνθρακας ο θυσαυρός της Φούλαμ, χτες καθάρισε η Άρσεναλ από το πρώτο ημίχρονο και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Σαφώς λιγότερες επιλογές απόψε, πάμε για «χτίσιμο» στη λογική του να ποντάρουμε λίγα για πολλά.
Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Με την αναμέτρηση αυτή ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της La Liga. Τι να πει κανείς γι' αυτή τη Χιρόνα, ήταν η τελευταία ομάδα που ανέβηκε πέρσι (μέσω της διαδικασίας των μπαράζ), ωστόσο είναι η νεοφώτιστη που αποδίδει καλύτερα (πάνω από Βαγιαδολίδ και Αλμερία). Το επίτευγμα είναι πως το κάνει προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάτι που δε συνηθίζεται από ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή. Αυτό στους ουδέτερους θεατές των αγώνων της είναι εξαιρετικό γιατί... βλέπουν μπάλα. Για παράδειγμα στα τρία τελευταία της, κέρδισε Αλμερία (6-2 εντός), Μπιλμπάο (3-2 εκτός) και ηττήθηκε από την Εσπανιόλ, με 3-2. Στην έδρα της έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα 8 πιο πρόσφατα, από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης όλο τον πρώτο γύρο αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Παρ' ότι είχε ποιοτικούς παίκτες μπροστά όπως οι Γκριζμάν, Μοράτα, Κορέα, δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία μεταξύ τους. Το συστατικό που φαίνεται να άλλαξε το μείγμα είναι ο Ντεπάι, ο οποίος όσο προσαρμόζεται τόσο αποδίδουν συνολικά καλύτερα οι «ροχιμπλάνκος». «Τρέχουν» αήττητο σερί 8 αγωνιστικών, ενώ στο προηγούμενο έκαναν την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, διαλύοντας 6-1 τη Σεβίλλη. Θα βρουν χώρο με την αφέλεια που παίζει η Χιρόνα, όλο το σκεπτικό καταλήγει στις παρακάτω επιλογές, που μπαίνουν συνδυαστικά σε ένα Bet Builder*.
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.