Η γκολάρα του Σάλιακα (Ζανκτ Πάουλι) πήγε να χαλάσει το χτεσινό bet, όμως οι παίκτες της Μπραουνσβάιγκ αποδείχτηκαν λιοντάρια κι έκαναν την ανατροπή. Απόψε πάμε προς Ισπανία μεριά και μια αναμέτρηση ανάμεσα σε «ευρωπαίες».
Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ
Σε φόρμα βρίσκονται οι Βάσκοι, που μετρούν 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτός είναι ο ένας λόγος που ο κόουτς Aλγουαθίλ δεν κάνει ευρύ ροτέισον και παίζουν διαρκώς οι ίδιοι παίκτες, σε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Ο δεύτερος είναι οι αρκετοί τραυματίες, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο λινκ του ζευγαριού ποιοι παίκτες θα λείψουν. Την περασμένη Πέμπτη, η Σοσιεδάδ ταξίδεψε στη Μολδαβία και χρειάστηκε να παρατάξει βασικούς για να κερδίσει στη Σερίφ (Γιουρόπα Λιγκ), οι παίκτες της οποίας δε λυπήθηκαν και κλότσαγαν σαν τα... κατσίκια (έμειναν με 10 στο 61'). Κέρδισε 2-0, όμως άφησε αρκετές δυνάμεις.
Αντιθέτως, ο κόουτς της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι παρέταξε τα «δεύτερα» στο εντός με την Αούστρια Βιέννης, για το Κόνφερενς Λιγκ και πέρασε ευχάριστο βράδυ, διαλύοντάς τη 5-0. Όσοι βασικοί αγωνίστηκαν, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, προεξάρχοντος του Μοράλες, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Γενικά ήταν σημαντικό πως σε αυτό το ματς σκόραραν και οι 3 επιθετικοί της, καθώς μετά τον τραυματισμό του Zεράρ Μορένο, υπάρχει θέμα μπροστά, το οποίο φάνηκε και στο 0-0 με την Κάντιθ, όπου το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε αρκετές ευκαιρίες. Η Βιγιαρεάλ έχει χτίσει καλή παράδοση στο Σαν Σεμπαστιάν, με 3-1-0 στις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις.
Θα πάμε με την πιο ξεκούραστη ομάδα, αργά ή γρήγορα θα βγει η κούραση των παικτών της Σοσιεδάδ. Προς το διπλό, με τη σχετική κάλυψη.