Καλή χρονιά σε όλους, ας αρχίσουμε από το να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, με υγεία κι ευημερία. Για... ποδαρικό στη στήλη θα κρατήσουμε μια επιλογή από τη Λιγκ 2 Αγγλίας.
Η Σκάνθορπ ήταν αποκαρδιωτική στο ξεκίνημα της σεζόν και το Νοέμβρη άλλαξε τεχνικό. Στον Κιθ Χιλ χρειάστηκε λίγος χρόνος για να τη σουλουπώσει στα μετόπισθεν και τη βελτίωσε σταδιακά. Στο προηγούμενο ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο κι επικράτησε 3-1 της Όλνταμ, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Επόμενος στόχος να γυρίσει στις νίκες στην έδρα της, όπου μετράει τρία σερί ματς με σκορ 1-1.
Η Καρλάιλ δεν είναι στην ίδια αγωνιστική κατάσταση. Έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 11 του μήνα, που κέρδισε με 2-0 τη Στίβενεϊτζ. Στο διάστημα που μεσολάβησε, αρκετοί παίκτες της ταλαιπωρήθηκαν από κορωνοϊό, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη εμπνέουν οι γηπεδούχοι στην παρούσα φάση, θα τους δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στο «εξάποντο» παραμονής.