Περίεργο το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, πολύ χαμηλές αποδόσεις στα ισχυρά φαβορί (Αγιαξ, Ιντερ, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ) και παιχνίδια... τριπλές όπως τα Παρί - Σίτι και Μίλαν - Ατλέτικο. Έτσι, θα στραφώ στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.
Από το κακό στο χειρότερο πάει η Κάρντιφ. Πέρα από τις 3 σερί ήττες, είναι και οι εμφανίσεις της που προβληματίζουν. Ειδικά αυτή στο προηγούμενο, όπου υπέστη «βαριά» ήττα με 5-1 από την Μπλάκμπερν. Στους τελευταίους 6 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις κέρδισε μόνο έναν, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία παρέπαιε πριν αλλάξει προπονητή. Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο τεχνικός Μικ ΜακΆρθι, αν δεν έρθει θετικό αποτέλεσμα απόψε δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο.
Η Γουέστ Μπρομ κάνει πρωταθλητισμό, στόχος της είναι η άμεση επάνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ και μέχρι στιγμής είναι εντός στόχων, μάλιστα παραμένει αήττητη έπειτα από 9 αγωνιστικές (5-4-0). Κοντράρεται με την επίσης εξαιρετική Μπόρνμουθ, για την πρωτιά. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Βαλεριέν Ισμαέλ, ένας εξαιρετικός προπονητής, πέρσι άφησε το στίγμα του στην Μπάρνσλεϊ, φέτος... ανέβηκαν οι απαιτήσεις και δείχνει να ανταπεξέρχεται μια χαρά.