Είναι η Χάκεν, όχι το... Κράκεν.jpg

Είναι η Χάκεν, όχι το... Κράκεν

11:41 | 04 Ιουλ 2021 1 min read
11:41 | 04/07/2021 1 min read
Είναι η Χάκεν, όχι το... Κράκεν.jpg

Ουραγός στην Α' Σουηδίας η Χάκεν, που την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου από τη Χάμαρμπι (στα πέναλτι), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή Αλμ. Θα κάνει ντεμπούτο απόψε ο Περ Ματίας Χέγκμο που ανέλαβε πριν από μερικές μέρες. Πάντως, δεν έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ (5 γκολ σε 8 αγωνιστικές), ο οποίος είναι τιμωρημένος. Μάλιστα θα λείψει και ο έμπειρος αμυντικός Λίντγκρεν.

Στην 5η θέση βρίσκεται η ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά με νίκη μπορεί να βρεθεί ακόμη και στη 2η. Απέχει 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάλμε, έχοντας όμως δώσει δύο ματς λιγότερα. Στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι επικράτησε 2-1 της Έστερσουντ. Δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό οι Λούστιγκ, Σεμπάστιαν Λάρσον και δεν είναι στην αποστολή, παρότι η Σουηδία ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Euro.

Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προκαλεί αίσθηση το ότι προσφέρεται ως φαβορί η ουραγός Χάκεν, απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα της χώρας που έχει στόχο τον τίτλο. Λες και είναι το... Κράκεν (μυθικό τέρας της θάλασσας - φωτογραφία). Μάλλον επειδή οι μπουκ θεωρούν ότι η Κάλμαρ θα αντιδράσει μετά την αλλαγή προπονητή, ή κάτι άλλο που εμείς δεν ξέρουμε. Όπως και να έχει το σημείο αξίζει της προσοχής μας.

Πρόταση πονταρίσματος

2 (+0,25 Α.Η.)
Χάκεν
ΑΪΚ Στοκχόλμης
04/07
16:00
2 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ