Σκωτσέζικο... ντους στο 2.32

10:55 | 01 Απρ 2021 1 min read
10:55 | 01/04/2021 1 min read

Δύσκολα τα πράγματα απόψε, διαβάζοντας τις αναλύσεις είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, τη «βολική» ισοπαλία στο Λας Πάλμας - Λούγο (Β' Ισπανίας) και τον άσο στο Νταμπάρτον - Ερντριόνιανς, από τη Λιγκ 1 Σκωτίας. Θα καταλήξω στο δεύτερο, καθώς δε μου αρέσει να προτείνω ισοπαλίες.

Η Λιγκ 1 Σκωτίας είχε σταματήσει για περίπου 3 μήνες, λόγω covid-19. Ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες, οπότε υπάρχει ένα μικρό δείγμα από τις ομάδες για να βγουν έστω και μικρά συμπεράσματα. Η Νταμπάρτον είναι τρομερά ασταθής, έχασε εντός από την ουραγό Φόρφαρ (με 1-0) και προχτές (30/3) απέσπασε 1-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Φόλκερκ! Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει στην έδρα της Ερντριόνιανς, με 2-0.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα πηγαίνουν από το κακό στο... χειρότερο. Σε 4 αγώνες μετά την επανέναρξη υπέστησαν ισάριθμες ήττες. Στις 3 που ήταν για το πρωτάθλημα, έχασαν από Πίτερχεντ (1-0 εκτός), Πάρτικ Θιστλ (4-2 εντός) και Κοβ Ρέιντζερς (2-0 εκτός). Τα 6 γκολ που δέχτηκαν στα δύο ματς της προηγούμενης εβδομάδας αποτελούν τον βασικό λόγο που πάμε προς την Νταμπάρτον, η οποία δεν σκοράρει εύκολα. Με κάλυψη και μικρό ποντάρισμα, λόγω μέρας και... κατηγορίας.

Πρόταση πονταρίσματος

1 (0.0 Α.Η.)
Νταμπάρτον
Ερντριόνιανς
01/04
21:45
0 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ