Όλοι γνωρίσαμε τη Γουλβς τα δύο προηγούμενα χρόνια, ως μία πολύ καλή ομάδα με βάση την άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Φέτος δεν έχει αντίστοιχη εικόνα, ιδιαίτερα από τότε που «ξέμεινε» χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό. Στο ανασταλτικό κομμάτι ικανοποιεί, αλλά μπροστά πάσχει, έχοντας σκοράρει μόλις 23 φορές σε 26 αγωνιστικές. Οι «λύκοι» κέρδισαν μόνο σε μία από τις 9 τελευταίες αγωνιστικές, στην προηγούμενη, την Άρσεναλ. Στάθηκαν και τυχεροί (πέρα από ικανοί), λόγω της απόφασης για αποβολή του Νταβίντ Λουίς (τραβηγμένη κατ' εμέ). Μέχρι τότε ήταν για... τρίμπαλο.
Η Λέστερ εκπλήσσει ευχάριστα, αν δεν υπήρχε το προηγούμενο κατόρθωμά της (κατέκτησε την Πρέμιερ το 2016) θα μιλούσαμε για τρομερή έκπληξη, αφού απέχει μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή και την εντυπωσιακή Μάντσεστερ Σίτι. Διαθέτει τη 2η καλύτερη εκτός έδρας επίδοση, με 8-2-1 και μόλις 10 γκολ παθητικό σε αυτά τα ματς. Αρνητικό το ότι λογικά δεν θα ξεκινήσει ο γκολτζής Βάρντι, αλλά και πάλι θεωρώ πως οι «αλεπούδες» έχουν το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ, ώστε να ανταπεξέλθουν και να σημειώσουν ένα γκολ παραπάνω από την προβληματική επιθετικά Γουλβς.
Δεύτερη πρόταση από Serie A. Η Λάτσιο αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ιταλίας και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, μέχρι το τέλος του μήνα, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην έδρα της είναι σαρωτική εσχάτως, προερχόμενη από 4 διαδοχικές νίκες στο Καμπιονάτο, σε όλες σημείωσε από δύο γκολ και πάνω. Η Κάλιαρι είναι ντεφορμέ, έφτασε τις 13 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» και έχει κερδίσει μόλις μία φορά φέτος εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα τα βρει σκούρα απόψε στο «Ολίμπικο».