Στην Πορτογαλία θα... ταξιδέψουμε απόψε, νοητικά γιατί προς το παρόν είμαστε καθηλωμένοι εντός έδρας λόγω του lockdown (συγνώμη κύριε Μπαμπινιώτη).
Η Πορτιμονένσε, λοιπόν, πάει από το κακό στο χειρότερο, φαίνεται πως έχει χάσει κάθε έλεγχο ο προπονητής Πάουλο Σέρτζιο (φωτό) και δεν του βγαίνει τίποτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως προ εβδομάδας παρέταξε βασικούς στο Κύπελλο, μην τυχόν και γίνει έκπληξη κόντρα στην Ουνιάο Λεϊρία της Γ' και τελικά ήταν η μοναδική ομάδα από την Α' κατηγορία που αποκλείστηκε! Αντίστοιχο χάλι και στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση έπειτα από 7 αγωνιστικές. Δύσκολα τα πράγματα για τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ (μεταξύ άλλων).
Η Νασιονάλ Μαδέιρα είναι από τις ομάδες που αποδίδουν καλά στο πρωτάθλημα (2-4-1), έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα (στην έδρα της 3ης Μπράγκα) επίδοση με την οποία βρίσκεται στην 7η θέση. Στα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς κέρδισε με 1-0 τη Φαρένσε (16η στην κατάταξη) και απέσπασε 0-0 από τη Μαρίτιμο (14η). Δεν βλέπω το λόγο που είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ στο αποψινό ματς. Πάντως, επειδή έχει ροπή προς τις ισοπαλίες, αντί για το DNB θα επιλέξω το +0,25 σαν χάντικαπ, ώστε αν έρθει «Χ» το ματς να πάρω το μισό κέρδος (και όχι απλή επιστροφή).