stili_21-6.jpg

Με την αύρα του... Χάτζι

11:45 | 21 Ιουν 2019 1 min read
11:45 | 21/06/2019 1 min read
stili_21-6.jpg

Οξύμωρο, αλλά η Αγγλία στάθηκε τυχερή στην πρεμιέρα του Euro U21, παρότι έχασε με 2-1 από τη Γαλλία, αφού οι «τρικολόρ» έχασαν δύο πέναλτι στο ματς. Κακή η εικόνα των Άγγλων, δεδομένου πως διαθέτουν ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ του τουρνουά. Αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές απόψε ο προπονητής Μποθρόιντ.

Αντιθέτως, οι Ρουμάνοι εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα, φιλοδωρώντας με 4 γκολ την Κροατία, η οποία είχε προκριθεί στο νήμα έναντι της Ελλάδας (ισοβάθμησαν στον όμιλο). Με μπροστάρη τον γιο του «θρύλου» Γκεόργκι Χάτζι, Ιάνις, ο οποίος πλαισιώνεται από παίκτες όπως οι Ράντου (τερματοφύλακας, Τζένοα), Πούσκας (επιθετικός, Παλέρμο) φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη στη διοργάνωση και να περάσει στα ημιτελικά. Εξάλλου, έχει να ηττηθεί σε επίσημο ματς από το 2016, μετρώντας επίδοση 8-3-0, με 5 διαδοχικές νίκες.

Βάσει λοιπόν των όσων είδαμε στην πρεμιέρα από τις δύο ομάδες, αξίζει το ρίσκο στους Ρουμάνους. Βάζουμε κι ένα γκολ χάντικαπ (ευρωπαϊκό) για την περίπτωση που οι αλλαγές των Άγγλων θα πιάσουν τόπο.

Πρόταση πονταρίσματος

2 (+1 Ε.Η.)
Αγγλία U21
Ρουμανία U21
21/06
19:30
2 4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ