maxresdefault-1.jpg

Ηamilton σαν το σπίτι του

20:08 | 22 Ιουλ 2016 2 min read
20:08 | 22/07/2016 2 min read
maxresdefault-1.jpg

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. To Ουγγρικό Grand Prix αποτελεί τον 11ο σταθμό του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η μάχη στο Πρωτάθλημα Οδηγών έχει ανάψει για τα καλά, αφού η διαφορά του Nico Rosberg από τον Lewis Hamilton είναι μόλις ένας βαθμός.

Προτελευταίος αγώνας πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Ακολουθεί και το γερμανικό Grand Prix σε μια εβδομάδα.

Στο βρετανικό Grand Prix που προηγήθηκε, διάφορα ατυχή περιστατικά δεν μας βοήθησαν πολύ στις επιλογές μας.

Τρία σημεία έχουμε για εσάς σήμερα. Πάμε να τα δούμε:

Ξεκινάμε με την ενδοοικογενειακή κόντρα στην Williams-Martini. O Felippe Massa ξεκίνησε καλά το τριήμερο στην Ουγγαρία και δείχνει να ''πατάει'' καλύτερα από τον ομόσταυλο του Valterri Bottas. H Williams δεν έχει καλό ρυθμό στην συγκεκριμένη πίστα, με τον Massa να είναι ο μόνος που μπορεί να την οδηγήσει στο Q3 στις κατατακτήριες.

Πρόταση: Qualifying Match Bets: F. Massa vs V. Bottas: F. Massa / 2.55

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα της Force India. Σε μια πίστα που δεν την περιμέναμε ανταγωνιστική, δείχνει ικανή για να βάλει και τα δύο μονοθέσια της στο Q3. Πολύ κοντά οι δύο οδηγοί της έως τώρα, όμως ο Sergio Perez έχει δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα φέτος και θα τον στηρίξουμε στη μάχη με τον Hulk.

Πρόταση: Qualifying Match Bets: S. Perez vs N. Hulkenberg: S. Perez / 2.05

Πάμε να κλείσουμε με την μάχη της pole. Παρότι αναμέναμε την Red Bull να πιέσει αρκετά τις δύο Mercedes, εντούτοις τα Ασημί Βέλη δείχνουν και πάλι να έχουν το κάτι παραπάνω από τους αντιπάλους τους. Έτσι η μάχη θα είναι υπόθεση των δύο οδηγών της γερμανικής ομάδας. Με πέντε pole positions στη συγκεκριμένη πίστα (ρεκόρ), ο Lewis Hamilton είναι το φαβορι, αν φυσικά δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας.

Πρόταση: Nικητής Γύρου Πρόκρισης: Λιούις Χάμιλτον / 1.65

Oι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν στις 15:00 από το ΟΤΕ sport 5 HD. Καλό Σ/Κ σε όλους.

F1Addict

Πρόταση πονταρίσματος

S.Perez
Απόδοση
2.05
Qualifying Μatc.
N.Hulkenberg vs.
23/07
15:00
Ν.Hulkenberg
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
F.Massa
Απόδοση
2.55
Qualifying Μatc.
V.Bottas vs F.M.
23/07
15:00
V.Bottas
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λιούις Χάμιλτον
Απόδοση
1.65
Νικητής Γύρου Π.
23/07
15:00
Nίκο Ρόσμπεργκ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ