formula_1_one_logo.png

26/7 Προγνωστικά Φόρμουλα 1: Οι επιλογές μας για τον Ουγγρικό αγώνα

11:21 | 26 Ιουλ 2015 3 min read
11:21 | 26/07/2015 3 min read
formula_1_one_logo.png

Γεια σας φίλοι μου. Σήμερα η τελευταία Κυριακή του Ιουλίου και όλος ο κόσμος έχει φύγει για τις παραλίες για να κάνει τα μπάνια του. Εμείς όμως έχουμε μείνει πίσω και ο λόγος προφανής. Έχουμε τον αγώνα της Ουγγαρίας, κρίσιμος αγώνας, ο τελευταίος πριν την διακοπή της Φόρμουλα 1. Επόμενος αγώνας είναι στο Βέλγιο στις 23 Αυγούστου.

Στις χθεσινές κατατακτήριες δοκικές δεν είχαμε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Ο Χάμιλτον κυριάρχησε και θα εκκινήσει από την Pole position. Διπλά του θα είναι ο Νίκο Ρόσμπεργκ και από την δεύτερη σειρά θα εκκινήσουν ο Φέτελ με τον Ρικιάρντο. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Ράικονεν, Μπότας, Κβίατ, Μάσα, Φερστάπεν και Γκροζάν.

1/3 στις χθεσινές μας προβλέψεις. Σήμερα είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τις επιλογές μας.

Για να δούμε όμως τις επιλογές μας για τον σημερινό αγώνα:

Η Φορς Ίντια μετά τις αναβαθμίσεις που έφερε στο Σίλβερστόουν, έχει ανέβει επίπεδο, άσχετα αν δεν κατάφερε κανένα από τους δύο οδηγούς της να περάσει στην δεκάδα χτες. Στόχος τους είναι να μπουν στους βαθμούς και αν και ο Χούλκενμπεργκ ξεκινάει δύο θέσεις μπροστά από τον Πέρεζ, ο Μεξικανός με την διαφορετική στρατηγική που εφαρμόζει στους αγώνες έχει περισσότερες πιθανότητες να το πετύχει

Πρόταση: Points Finish: S. Perez / 2.00

O Κίμι Ράικονεν είναι ένας οδηγός που μας έχει ''κάψει'' ουκ ολίγες φορές φέτος όταν τον έχουμε επιλέξει. Κάποτε όμως θα σταματήσει αυτό και ελπίζουμε ότι θα συμβεί από το Ουγγρικό αγώνα. Το να βρεθεί μπροστά από τις δύο Γουίλιαμς και τον Μπάτον μοιάζει αρκετά εύκολο, αν έχει έναν καθαρό αγώνα. Θα έχει όμως; Επιτέλους Κίμι αν θέλεις να μείνεις στη Φεράρι, πρέπει να βελτιωθείς.

Πρόταση: Group Betting 2: K.Raikkonen, F.Massa,V.Bottas, J.Button: Κ.Raikkonen / 1.72

H νίκη στον σημερινό αγώνα θα είναι και πάλι μία υπόθεση των δύο οδηγών της Μερσεντές. Έχουν το ταχύτερο μονοθέσιο και αυτός που θα βρίσκεται μπροστά στον αγώνα έχει και την καλύτερη στρατηγική. Με αυτό το σκεπτικό, αν ο Ρόσμπεργκ πιθανόν μπει μετά τον Χάμιλτον στα πιτς, έχει τον πρώτο λόγο να πετύχει και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Πρόταση: Fastest Lap: Ν. Rosberg / 3.60

Το Αυτοκίνητο Ασφαλείας δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στον Ουγγρικό Grand Prix. Φέτος όμως το έχουμε δει σε πολλούς αγώνες και μετά τον θάνατο του Μπιανκί αναμένεται να το βλέπουμε πιο συχνά. Η πίστα της Ουγγαρίας είναι κλειστή και αν έχουμε κάποιο συμβάν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε και το Safety Car.

Πρόταση: Safety Car: Υes / 2.10

O αγώνας θα μεταδοθεί από το ΟΤΕsport 5 ΗD στις 15:00 χωρίς διαφημίσεις και από την τηλεόραση του Alpha. Καλά κέρδη να έχουμε και καλό καλοκαίρι.

F1Addict

Πρόταση πονταρίσματος

Yes
Απόδοση
2.10
Safety Car
26/07
15:00
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N.Rosberg
Απόδοση
3.60
Fastest Lap
26/07
15:00
Ricciardo
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
K.Raikkonen
Απόδοση
1.72
Group Betting 2
K.Raikkonen, F..
26/07
15:00
J.Button
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
S. Perez
Απόδοση
2.00
Points Finish
26/07
15:00
DNF
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ