Θα καταφέρει ο Norris να κερδίσει τον Μax;.jpg

Θα καταφέρει ο Norris να κερδίσει τον Μax;

01:01 | 25 Αυγ 2024 3 min read
01:01 | 25/08/2024 3 min read
Θα καταφέρει ο Norris να κερδίσει τον Μax;.jpg

Γεια σας φίλοι μου. Η μάχη της pole position στην πίστα του Zandvoort της Ολλανδίας έλαβε χώρα υπό στεγνές συνθήκες. Έτσι η Mclaren πιστοποίησε την ταχύτητα της, με τον Lando Norris να παίρνει μία σχετικά εύκολη πρώτη θέση. Δίπλα του όμως δεν θα έχει τον teammate Piastri, αλλά τον εκπληκτικό Verstappen που κατάφερε να φέρει την Red Bull στη δεύτερη θέση. Από τη δεύτερη σειρά θα εκκινήσουν οι Piastri - Russell.

Πολύ κακή εμφάνιση από τις δύο Ferrari, όπως αναμενόταν βεβαίως, αφού οι κόκκινοι αντί για βήματα εμπρός κάνουν μόνο προς τα πίσω. Κακή εμφάνιση και από τον Hamilton, ο οποίος μετά και την ποινή που έλαβε για παρεμπόδιση του Sergio Perez θα εκκινήσει από τη 14η μόλις θέση. Αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα ο Albon, με αποτέλεσμα να εκκινεί από την τελευταία θέση στον αγώνα.

Ο αγώνας, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις, θα διεξαχθεί υπό στεγνές συνθήκες. Η στρατηγική και η χρονική εμφάνιση του SC/VSC θα κρίνουν πολλά. O Norris πρέπει να εκκινήσει επιτέλους καλά από την πρώτη θέση, αν θέλει να κερδίσει τον αγώνα και να μειώσει τη διαφορά από τον Verstappen. Να σημειώσουμε εδώ ότι πετύχαμε την pole της Mclaren στη χθεσινή μας στήλη, αλλά δεν μας βγήκαν τα υπόλοιπα σημεία για διάφορους λόγους.

Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης: 

Norris, Verstappen, Piastri, Russell, Perez, Leclerc, Alonso, Stroll, Gasly, Sainz, Tsunoda, Hulkenberg, Magnussen, Hamilton, Ricciardo, Ocon, Bottas, Zhou, Sargeant, Albon.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 500 Δώρα* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι περιμένουμε στον αγώνα - Oι επιλογές μας:

Ο ρυθμός της Mercedes δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνει η απόδοση τους στις κατατακτήριες. Η γερμανική ομάδα έχει θέμα με το να φέρει τα ελαστικά στην κατάλληλη θερμοκρασία λειτουργίας. Στον αγώνα όμως θα είναι εξίσου δυνατή και σίγουρα θα παλέψει για το βάθρο. Και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ο George Russell φαντάζει το φαβορί για να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

H επιλογή του Zhou στο να κερδίσει την εσωτερική μονομαχία στη Sauber στις κατατακτήριες δεν μας βγήκε. Ο αγώνας όμως γεννά ευκαιρίες και σίγουρα ο Κινέζος θα θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο από το κακό που έδειξε στα προκριματικά. Το Zandvoort γεννά ευκαιρίες και θα στηρίξουμε τον Ζhou στο H2H του στον αγώνα με τον Βottas.

O Lewis Hamilton μπορεί να έδειξε απαισιόδοξος για τον αγώνα, όμως εμείς δεν ξεγράφουμε τόσο εύκολα τον έμπειρο Βρετανό. Η κακή απόδοση της Ferrari και ταυτόχρονα ο μετριότατος Perez θα είναι οι κύριοι στόχοι του οδηγού της Mercedes. Το να τους περάσει στον αγώνα πληρώνει καλά, έχει απόδοση 8.00. Αξίζει να το στηρίξουμε.

Η Mercedes έχει τρεις νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Ο ρυθμός της είναι πάντα δυνατός στους αγώνες, με εξαίρεση ίσως την Αυστρία. Οι Hamilton και Russell θα ρισκάρουν γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα επαναπαυθούν με τις θέσεις που έχουν στην εκκίνηση. Θα ποντάρουμε στον ταχύτερο γύρο της Mercedes στον αγώνα, αφού οι Γερμανοί έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο τελευταία.

Διαστημική Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 720 δώρα*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα κλείσουμε με δύο παρεμφερή σημεία. Η πίστα του Zandvoort τιμωρεί τα λάθη και είναι βέβαιο ότι μερικοί οδηγοί θα την πατήσουν. Αν έπρεπε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ομάδες, θα λέγαμε την Alpine και την Aston Martin. Γενικά η Alpine έχει πολλά θέματα αξιοπιστίας στους τελευταίους αγώνες, ενώ η Aston Martin έχει τον Stroll και τον γερόλυκο Alonso. Νομίζω αυτά αρκούν για να μην δούμε και τα δύο μονοθέσια των ομάδων να παίρνουν κατάταξη στο τέλος του αγώνα.

Ο αγώνας της Ολλανδίας θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από τoν ΑNT1 το απόγευμα της Κυριακής και ζωντανά - χωρίς καμία διακοπή - από ANT1+ και F1TV (επί πληρωμή). Αρχίζει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Καλή επιτυχία σε ό,τι παίξετε!

F1 Addict

Πρόταση πονταρίσματος

Mercedes
GP Ολλανδίας: Μ.
25/08
16:00
Μclaren
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όχι
Να πάρουν κατάτ.
25/08
16:00
Ναι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όχι
Να πάρουν κατάτ.
25/08
16:00
Nαι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
G.Russell
Απόδοση
2.20
Ποιοι θα είναι .
25/08
16:00
7ος
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
G.Zhou
Head to Head (α.
25/08
16:00
Bottas
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
L.Hamilton
Νικητής Group (.
25/08
16:00
Leclerc
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ