Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λίγο πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, σας ευχόμαστε χρονιά πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους. Κυριακή του Πάσχα αύριο και η Φόρμουλα 1 συνεχίζεται με την τρίτη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.
Η Ανάσταση της Φεράρι στη Μαλαισία, ήταν ένα πυροτέχνημα ή πρόκειται να συνεχιστεί και αύριο στο Κινεζικό γκραν πρι; Μένει να το δούμε...
Σήμερα οι κατατακτήριες δεν έκρυβαν μεγάλες εκπλήξεις. Οι δύο Μερσεντές έκαναν άνετα το 1-2, με τον Χάμιλτον μπροστά από τον Ρόσμπεργκ. Τρίτος θα εκκινήσει ο Φέτελ και την δεκάδα συμπληρώνουν οι Μάσα, Μπότας, Ράικονεν, Ρικιάρντο, Γκροζιάν, Νασρ και Έρικσον.
Αρκετά καλά τα πήγαμε και σήμερα, με τον Νασρ και τον Μπάτον να μας δικαιώνουν, ενώ ο Κίμι ηττήθηκε από τον Φέτελ και κατατάχθηκε μόλις 6ος, αφού υπέπεσε σε λάθη κατά το γρήγορο γύρο του.
Ας ξεκινήσουμε όμως με τις επιλογές μας για τον αυριανό αγώνα:
Από την Παρασκευή έχει φανεί ότι η Ρεντ Μπουλ είναι βελτιωμένη και έχει το τρίτο γρηγορότερο μονοθέσιο σε ρυθμό αγώνα. Μπορεί σήμερα να μην μπόρεσε να βρεθεί πάνω από τις Γουίλιαμς, όμως αύριο έχουν όλα τα φόντα και ιδιαίτερα ο Ρικιαρντο να βρεθεί στην πρώτη εξάδα.
Πρόταση: Να τερματίσει στους πρώτους έξι: Ρικιάρντο / 2.50
Μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις της σημερινής διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών αποτέλεσε ο Κίμι Ράικονεν. Παρότι η Φεράρι είχε το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και βρέθηκε μόλις στην έκτη θέση. Με τον ρυθμό που έδειξε χτες και με μια καλή στρατηγική, μπορεί να βρεθεί στο πόντιουμ.
Πρόταση: Να ανέβει στο βάθρο: Ράικονεν / 3.00
Τελευταία μας επιλογή θα αποτελέσει μετά από καιρό το Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Μπορεί στο περσινό αγώνα να μην το είδαμε, αλλά φέτος πρόκειται να το βλέπουμε πιο συχνά. Ήδη για ένα μικρο περιστατικό, το είδαμε στη Μαλαισία και έκρινε κατά πολύ και τον αγώνα. Η πρώτη στροφή έρχεται γρήγορα και όλο και κάποια επάφη θα έχουμε μεταξύ των οδηγών.
Πρόταση: Αυτοκίνητο Ασφαλείας στον αγώνα: Ναι / 2.00
Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το OTEsport 5 HD στις 9:00 το πρωί της Κυριακής και σε επανάληψη από τον Alpha στις 16:00.
F1Addict