1266251566.jpg

Bottas για pole και δύο ακόμα επιλογές

00:34 | 15 Αυγ 2020 2 min read
00:34 | 15/08/2020 2 min read
1266251566.jpg

Καλησπέρα σε όλους. Χθες Παρασκευή είχαμε τις πρώτες δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης, που βρήκαν τα «μαύρα βέλη» να κυριαρχούν απόλυτα. Στο FP1 ο Bottas ήταν ο ταχύτερος, με τους Hamilton και Verstappen να ακολουθούν. Στο FP2 το μόνο που άλλαξε ήταν η θέση των δύο οδηγών της Mercedes, με τον Hamilton αυτή τη φορά πρώτο, τον Bottas δεύτερο και τρίτο ξανά τον Max Verstappen.

Είχαμε και την επιστροφή του Perez στη Racing Point, αφού βγήκαν αρνητικά τα τεστ για τον Covid 19. Πολύ καλή επίδοση είδαμε από την ομάδα της Haas, που πάντα τα πάει καλά στη συγκεκριμένη διαδρομή.

Αναλυτικά η κατάταξη και στα δύο FP της Παρασκευής:

FP1: Bottas, Hamilton, Verstappen, Leclerc, Vettel, Grosjean, Perez, Albon, Magnussen, Stroll, Sainz, Ocon, Norris, Gasly, Giovinazzi, Raikkonen, Kvyat, Ricciardo, Latifi, Nissany.

FP2: Hamilton, Bottas, Verstappen, Ricciardo, Grosjean, Leclerc, Sainz, Perez, Ocon , Gasly, Stroll, Vettel, Albon, Norris, Kvyat, Magnussen, Raikkonen, Giovinazzi, Latifi, Russell.

Οι επιλογές μας για τις κατατακτήριες δοκιμές του έκτου φετινού GP της Formula 1 στο Montmelo:

H μάχη στην κορυφή είναι ξεκάθαρη. Τα δύο «μαύρα βέλη» θα παλέψουν σκληρά μεταξύ τους για την pole position, με τον Bottas να βολεύεται αρκετά στη συγκεκριμένη πίστα. Έχει καλή παράδοση και πέρυσι πήρε την pole με έξι δέκατα διαφορά από τον Lewis. Περιμένουμε φέτος, έστω και οριακά, να βρεθεί ξανά στην pole.

O μόνος πιλότος που θα βρεθεί στο ίδιο δευτερόλεπτο με τα δύο Mercedes αναμένεται να είναι ξανά ο Verstappen. Ο Ολλανδός αν θέλει να κυνηγήσει τη νίκη την Κυριακή, πρέπει και μπορεί να πάρει την τρίτη θέση στην εκκίνηση. Ύστερα η ζέστη και ο ρυθμός της Red Bull θα τον βοηθήσουν να παλέψει για κάτι καλύτερο. Συνεπώς η τριάδα στην κορυφή δεν σπάει.

Τελευταία επιλογή για σήμερα θα αποτελέσει ο Ocon της Renault. Η γαλλική ομάδα έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης και σίγουρα το να βρεθούν ψηλά στις κατατακτήριες και οι δύο πιλότοι της είναι σημαντικό. Άλλωστε τα προσπεράσματα είναι δύσκολα στη Βαρκελώνη. Πιστεύουμε λοιπόν, ότι ο Ocon θα αφήσει πίσω του τις δύο Alpha Tauri των Gasly-Kvyat, καθώς και τον Raikkonen, που βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις.

Οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν ζωντανά από την ERT SPORTS HD και από το Cosmote Sport 5 HD στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Καλή επιτυχία σε ότι παίξετε. Τα λέμε αύριο με τη στήλη του αγώνα.

Πρόταση πονταρίσματος

E.Ocon
Ο καλύτερος οδη.
15/08
16:00
Gasly
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ναι
Απόδοση
1.72
Θα τερματίσουν .
15/08
16:00
ΝΑΙ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
V.Bottas
Απόδοση
2.50
Νικητής Κατατακ.
15/08
16:00
Hamilton
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ