«Σπανίως μπορούμε από την αρχή να τελειώσουμε το ματς με 3-4 γκολ». Το ξεστόμισε την περασμένη εβδομάδα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει. Και αυτό παρότι στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν σημειώσει τουλάχιστον τρία γκολ. Σήμερα, εγκαινιάζουν το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League φιλοξενώντας τον ΟΦΗ. Αύριο πρωί, ταξιδεύουν (πολλές ώρες…) για Καζακστάν, όπου την Τρίτη το απογευματάκι, τους περιμένει – σε πολικές συνθήκες, έστω και σε ουδέτερη έδρα, με συρόμενη οροφή για προστασία από το ψύχος – ένα must win παιχνίδι με την Καϊράτ για τη League Phase του Champions League. Ευκταία συνεπώς σήμερα για τους «ερυθρόλευκους» η όσο το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση, ένα όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστο Σάββατο.
⭐Προσφορά* γνωριμίας* με 415 δώρα* χωρίς κατάθεση στη Stoiximan!
Απέναντί τους οι Κρητικοί. Πρόβλημα. Μεγάλο. Με παιχνίδι λιγότερο, μοιράζονται το δεύτερο χειρότερο παθητικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, έχοντας δεχτεί συνολικά 22 γκολ. Είτε με Ράσταβατς, είτε με Κόντη, είτε με οποιονδήποτε, είτε με… κανέναν, η εικόνα τους δεν αλλάζει (με μοναδική εξαίρεση το προ δεκαπενθημέρου διπλό στον κάμπο, το οποίο και τους επιτρέπει να παραμένουν εκτός επικίνδυνης ζώνης). Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω δημιουργεί και άλλους, στοιχηματικούς. Άσος από ημίχρονο «δεμένος» με under 4,5 σε τιμή που ξεπερνάει σημαντικά τον υπερδιπλασιασμό, είναι ένας – ξεκάθαρα – με αξία.
Δεύτερο σημερινό παιχνίδι στον Βόλο. Κόντρα δύο καλών ομάδων, δύο επιθετικών ομάδων, δύο ομάδων που δημιουργούν, που παίζουν, που σκοράρουν. Ενδεικτικό – για παράδειγμα – πως μόλις την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά στη σεζόν, η Κηφισιά κράτησε ανέπαφη την εστία της στην «τριάρα» επί του ουραγού Πανσερραϊκού. Στον Βόλο φέτος, οι γηπεδούχοι σε επίπεδο πρωταθλήματος, μία φορά μόνο δεν έχουν σκοράρει, στη φιλοξενία του Ολυμπιακού (στο παρθενικό φετινό παιχνίδι τους εκεί, στα τέλη Αυγούστου) και επίσης μόνο μία φορά έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα (κόντρα στον Παναθηναϊκό). Υπό αυτό το πρίσμα, να προσφέρεται το g/g ως αουτσάιντερ (έστω και οριακό), δεν μπορεί να προσπεραστεί. Αγοράζεται και χωρίς ενοχές.