Ανάλυση: Σε ένα παιχνίδι με... μηδενικό βαθμολογικό ενδιαφέρον γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Εθνικό Αστέρα. Μόλις στο 11' ο Σταμούλης ακολούθησε τη φάση μετά από απόκρουση του Σαρακινλή και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0). Η... απάντηση των νησιωτών ήρθε γρήγορα, αφού στο 14' ο Δαλαμήτρας πραγματοποίησε ωραία προσωπική ενέργεια και με σουτ από το ύψος του πέναλτι και λίγο πλάγια νίκησε τον Φουτράκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν γρήγορα το προβάδισμα, καθώς στο 18' υποδείχθηκε πέναλτι σε τράβηγμα του Λάμπρου σε στατική φάση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντρούγκας, ο οποίος ευστόχησε για το 2-1. Στο 55' ο Παληγεώργος ολοκλήρωσε με επιτυχία ωραίο συνδυασμό της ομάδας του, πλασάροντας για το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85' ο Τσιμπόκας, όταν έφυγε στην αντεπίθεση, ντρίμπλαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε στην κενή εστία.
Ανάλυση: Το ευβοϊκό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ... βάφτηκε στα χρώματα του ΑΟ Καρύστου, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Νέας Αρτάκης που έδειξε να έχει... αδειάσει μετά την απώλεια του στόχου της ανόδου. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 22' και το πέτυχε ο Σπηλιώτης με σουτ με μία επαφή, μετά από διαγώνια κούρσα και πάσα του Παπαθανασίου (0-1). Κατά τα άλλα, έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σε έναν μετριότατο αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται πιο δραστήριοι και να έχουν σημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Σπηλιώτη, όταν σε εσφαλμένο γύρισμα αντιπάλου, ο χαρισματικός άσος μπήκε στη φάση αλλά δεν μπόρεσε να εκτελέσει όπως θα ήθελε, με την κόπωση να παίζει τον ρόλο της. Από την άλλη, στις λιγοστές καλές στιγμές που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, ο γκολκίπερ Διαμαντής... φώναξε «παρών» και αποσόβησε τους κινδύνους.
Ο Διαγόρας Ρόδου θέλει να ολοκληρώσει τα πλέι οφ με νίκη μέσα στην έδρα του και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στον ΑΟ Καρύστου. Κάλλιστα το ματς μπορεί να έχει αρκετά γκολ, αφού δεν υπάρχει άγχος και πίεση.
Ο Διαγόρας Ρόδου θέλει να ολοκληρώσει τα πλέι οφ με νίκη μέσα στην έδρα του και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στον ΑΟ Καρύστου. Κάλλιστα το ματς μπορεί να έχει αρκετά γκολ, αφού δεν υπάρχει άγχος και πίεση.