Ανάλυση: Φιλοξενήθηκε στο Σχηματάρι από την τοπική Αναγέννηση με μοναδικό στόχο τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Δεν μπήκε καλά στο ματς και στο 14ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Σιδέρη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν τέσσερα λεπτά αργότερα (18′), με τον Βασιλάκη, με κεφάλια μετά από κόρνερ, για να είναι το 1-1 σκορ ημιχρόνου. Στο 71′ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι η προσπάθεια του Ρεσβάνη. Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή (1-2) με προβολή του Τασιούλα. Στο 81′ ο αρχηγός της Αναγέννησης, ο Ρεσβάνης, βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και έγραψε το 2-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του ματς. Στο -1 από την σωτηρία, αν κάνει το δύο στα δύο στο φινάλε των πλέι άουτ θα σωθεί.
Ανάλυση: Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέσπασε ο ΑΟ Ανθούπολης στο γήπεδο Φιλιππούπολης, αφού κέρδισε με σκορ 2-0 την Πρόοδο Ρωγών. Η ομάδα της Λάρισας πήρε την πολυπόθητη νίκη και σε συνδυασμό με το 2-2 της ΑΕ Νέας Σελεύκειας με την Αναγέννηση Σχηματαρίου έχει βρεθεί στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αν δεν ηττηθεί από την ΑΕΝ, τότε θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στο έκτο λεπτό ο Μπάμπα άνοιξε από νωρίς το σκορ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, ύστερα από αδράνεια στα μετόπισθεν της φιλοξενούμενης ομάδας (1-0). Και στο 44’ ο Χατζησαββίδης από κοντά με πλασέ έκανε το 2-0, ύστερα από κόντρες που έγιναν μέσα στην περιοχή. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στην επανάληψη.
Ο... τελικός των τελικών για μία θέση στη Γ' εθνική. Η ΑΕ Νέας Σελεύκειας θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Ανθούπολη θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Δεν υπάρχει φαβορί, όλα ανοιχτά.
Ο... τελικός των τελικών για μία θέση στη Γ' εθνική. Η ΑΕ Νέας Σελεύκειας θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Ανθούπολη θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Δεν υπάρχει φαβορί, όλα ανοιχτά.