Ανάλυση: Γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-2 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ο οποίος καιγόταν για τη νίκη. Μόλις στο 5’ ο Βουκελάτος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσιώθηκε σε γκολ για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκίκα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ερμής Εξοχής προσπάθησε να αντιδράσει και στο 15’ μείωσε σε 2-1 με τον Σεχολάρι, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 29’ ο Γκίκα πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ, ολοκληρώνοντας χατ-τρικ και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου βρήκε και τέταρτο τέρμα με τον Βουκελάτο. Στο 79’ πέτυχαν και πέμπτο γκολ με τον Σέχου να σκοράρει. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (90’+1’), όταν ο Σεχολάρι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Ανάλυση: Ο Πιερικός δεν κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλων Καλαμαριάς. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 43’ ο Απόλλων κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πιαστόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 0-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Πιερικός προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 47’, ο Κολέτσι επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά, ο Απόλλων απείλησε με δεύτερο γκολ, με την ομάδα της Κατερίνης να φεύγει με άδεια χέρια.
Το ντέρμπι ντέρμπι του νομού Πιερίας δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους. Ο Ερμής Εξοχής είναι πάντως, δυνατός μέσα στην έδρα, με τον Πιερικό να θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο.
Το ντέρμπι ντέρμπι του νομού Πιερίας δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους. Ο Ερμής Εξοχής είναι πάντως, δυνατός μέσα στην έδρα, με τον Πιερικό να θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο.