Ανδόρα
Liga ACB
Κωδικός Κουπονιού: 5677
Ανδόρα

ΑΝΔΟΡΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια
75 - 107
Live
Τέλος Αγώνα
15/02/2026 (13:30)
Top αποδόσεις
field
Pavelló Toni Martí (5.001)
distance
373χλμ. (απόσταση)
Ανδόρα - Βαλένθια
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανδόρα - Βαλένθια Προγνωστικά

Η Ανδόρα εξακολουθεί να παλεύει για την παραμονή της, σε απόσταση... αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βαλένθια έχει ξεχάσει την 1η θέση στην κανονική περίοδο, στόχος να κρατήσει την 2η όπου δέχεται μεγάλη πίεση. Προς το διπλό ο αγώνας. 

Ανδόρα

Κατάταξη: 16η

Βαλένθια

Κατάταξη: 2η

93.6 Μ.Ο. Επίθεσης 95.8
90.8 Μ.Ο. Άμυνας 83
2.8 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων 12.8

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
4.60
2
1.31

Αναλύσεις Ομάδων

Ανδόρα
Κατάταξη: 16η
?
Η
Ν
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Ανδόρα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα αφού μετά την νίκη επί της Γκραν Κανάρια, έχασε εκτός έδρας από την Μάλαγα με 91-79. O Μπεστ ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ο Έβανς πέτυχε 12 πόντους με 9 ασίστ, ο Πουστοβόι είχε 10 πόντους, ο Οκόγιε πρόσθεσε 9 πόντου με 5 ριμπάουντ, ο ΜακΚόι 8 πόντους με 5 ριμπάουντ. Έτσι η Ανδόρα έμεινε στο 5-14 και στην 16η θέση, στο +1 από την Μπουργος που είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και με έναν αγώνα λιγότερο, στο +4 από την ουραγό Γρανάδα. Για τον σημερινό αγώνα ο Γιαν Τάμπακ έχει μία δεδομένη απουσία, αυτή του δανεικού από την Μάλαγα Καστανέδα ο οποίος έχει 12.3 πόντους, 1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κάιλ Κούριτς με 13.2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ. «Θα πρέπει να κόψουμε τον ρυθμό της Βαλένθια που είναι εξαιρετική στον επιθετικό τομέα, να πάρουμε τα ριμπάουντ, να έχουμε γρήγορες επιστροφές», είπε ο τεχνικός της Ανδόρα. Κακή η παράδοση με 7 νίκες και 18 ήττες απέναντι στην Βαλένθια. 
Βαλένθια
Κατάταξη: 2η
?
Ν
Η
Ι
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Βαλένθια δεν τα κατάφερε εκτός έδρας με την Μπανταλόνα, αφού γνώρισε την ήττα με 90-87, κάτι που την έριξε στο 14-5, ισόβαθμη με την Μούρθια αλλά με έναν αγώνα λιγότερο, στο -3 πλέον από την 1η θέση και την Ρεάλ Μαδρίτης, στο +1 από τις Μπαρτσελόνα και Μάλαγα. Ο Ρίβερς ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, ο Τέιλορ είχε 12 πόντους με 6 ασίστ, ο Μοντέρο 11 πόντους, ο Ντε Λαρέα πρόσθεσε 10 πόντους με 7 ριμπάουντ, ο Μουρ είχε επίσης 10 πόντους, ο Πραντίγια 9 πόντους. Ακολούθησε η εύκολη νίκη στην Euroleague επί της Βιλερμπάν, εντός έδρας, με 82-67. Ο Μοντέρο ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, ο Τόμπσον επίσης είχε 14 πόντους, ο Τέιλορ πρόσθεσε 10 πόντους, ο Μπαντιόν επίσης είχε 10 πόντους, οι Κι και Ρίβερς από 7 πόντους έκαστος. «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θέλει συγκέντρωση για 40 λεπτά και ενέργεια. Η Ανδόρα παίξει για την επιβίωση της» είπε ο Πέδρο Μαρτίνες. Ο τεχνικός των «νυχτερίδων» θα έχει πλήρη αποστολή, αν και αρκετοί παίκτες είχαν μικροπρβλήματα. 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Παίξε Νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ