Κηφισιά
Stoiximan Super League
Κωδικός Κουπονιού: 409
Κηφισιά

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος
0 - 1
Live
Τέλος Αγώνα
07/02/2026 (20:00)
Top αποδόσεις
referee
Παπαπέτρου (Αθηνών)
field
Γήπεδο Νεάπολης (5.500)
weather
Καιρός: Άστατος
distance
Ίδια πόλη (απόσταση)
Κηφισιά - Ατρόμητος
Κηφισιά - Ατρόμητος
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κηφισιά - Ατρόμητος Προγνωστικά

Γιώργος Γκάτος
Εκτίμηση από Γιώργος Γκάτος
Κακά τα ψέματα, η Κηφισιά στη... μετά Τεττέη-Παντελίδη εποχή απειλεί πολύ λιγότερο και δεν τρομάζει καθόλου. Ο Ατρόμητος είναι σε μια φάση που ενισχύθηκε αρκετά και είναι εφικτό να βρει θέση στα πλέι οφ 5-8. Επειδή δεν περιμένουμε ούτε σήμερα να δούμε γκολ, στρεφόμαστε στη λύση του Χ2 & Under 3,5 γιατί πολύ απλά θεωρούμε ότι ο Ατρόμητος... έμαθε από το τελευταίο παιχνίδι του.
Χ2 & Under 3,5
1
Προσφορές αγώνα *
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κηφισιά

Κατάταξη: 10η

Ατρόμητος

Κατάταξη: 9η

3 Goal/Goal 4
4 Over 1.5 4
2 Over 2.5 2

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.94
X
3.36
2
2.76

Αναλύσεις Ομάδων

Κηφισιά
Κατάταξη: 10η
?
Η
Η
Η
Ι
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • ⊙ Χωρίς νίκη στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος (0-4-2)
  • ⊙ 1-3-1 στα τελευταία 5 εντός στο πρωτάθλημα
  • ⊙ 7/9 Under 2,5 τελευταία επίσημα

Ανάλυση

Η εικόνα της Κηφισιάς στην έδρα του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευτική. Για να είμαστε ειλικρινείς, γενικά μεσοεπιθετικά είναι απογοητευτική. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (3-0) ήταν δίκαιη, αν και είχε 1-2 στιγμές να ισοφαρίσει. Ο πρώην παίκτης της, Ανδρέας Τεττέη ήταν αυτός που την πλήγωσε στο 21'. Μέχρι το 2-0 του Σφιντέρσκι στο 81' και το 3-0 του Ταμπόρδα στο 84', μεσολάβησαν αρκετά πράγματα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, οι φιλοξενούμενοι έψαχναν αντεπίθεση, με τον Πομπό να είναι αυτός που δεν πρόλαβε να εκτελέσει και να ισοφαρίσει. Ο Πετκόφ που πέρασε ως αναγκαστική αλλαγή στο 11', αποβλήθηκε στο 63' με δύο κίτρινες. Συνεχίζεται η πτωτική πορεία της ομάδας της Κηφισιάς, η οποία αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος (0-4-2) και έμεινε εκτός οκτάδας, με αγώνα λιγότερο. «Οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μετά την αποβολή και ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα στο 11 εναντίον 11» σημείωσε ο Λέτο. Ανακοινώθηκε ο χαφ Μπένι. Ακολουθεί νέο εντός έδρας με τον ΟΦΗ.

Αγωνιστικά νέα

Έχει ζητήματα να διαχειριστεί ο Σεμπάστιαν Λέτο και κυρίως στην άμυνα. Τραυματίστηκε ο βασικότατος στόπερ Ποκόρνι στο τελευταίο παιχνίδι, ενώ ο αντικαταστάτης του Πέτκοφ αποβλήθηκε και χάνει το σημερινό. Επιστρέφει ο τραυματίας πλάγιος μπακ Λαρουσί και ο πλάγιος μπακ Χουχούμης, που έμεινε εκτός για τακτικούς λόγους στο τελευταίο παιχνίδι. Πρώτη αποστολή για τον χαφ Μπένι. Τραυματίστηκε ο νεαρός φορ Χριστόπουλος, εκτός για λόγους τακτικής ο φορ Μουσιόλικ. 
Ατρόμητος
Κατάταξη: 9η
?
Η
Ι
Ν
Η
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • ⊙ Over 2,5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας
  • ⊙ Under 2,5 τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια
  • ⊙ Δέχθηκε τα 7/11 εκτός έδρας γκολ από το 60' και έπειτα

Ανάλυση

Ο στόχος του Ατρόμητου είναι τα πλέι οφ 5-8 αλλά στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ που έχει τον ίδιο στόχο, δεν έπιασε την απόδοση που θα έπρεπε. Μάλιστα έμεινε και πίσω στο σκορ με το καλημέρα, αφού ο Φούντας στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε μπροστά τον ΟΦΗ. Ο Μουτουσάμι έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Πούγγουρα και ο Ατρόμητος ισοφάρισε άμεσα (22'). Σε διπλή φάση, ο Αποστολάκης σημάδεψε δοκάρι, οι παίκτες του Ατρόμητου ήταν απόντες και ο Φούντας ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, διαμόρφωσε το 1-2 στο 49' που έμελλε να είναι και το τελικό. Οι Κρητικοί άφησαν χώρο για τελικές και κατοχή, αλλά η ομάδα του Κέρκεζ δεν κατάφερε να πάρει απολύτως τίποτα από το παιχνίδι. Πήρε την ευθύνη πάνω του ο Βόσνιος τεχνικός: «Δεν έπρεπε να χάσουμε, δεν παίξαμε καλά, κάναμε πολλά παιδικά λάθη, εύκολα λάθη. Δεν είχαμε ηρεμία, είχαμε πανικό στο κεφάλι και στα δύο γκολ. Αν κάποιος φταίει, είμαι εγώ». Τέλος ο Παλμεζάνο, ανακοινώθηκε -επιτέλους- ο εξτρέμ Ουκάκι. Ακολουθεί ο Πανσερραϊκός (Μ).

Αγωνιστικά νέα

Ο Ατρόμητος πρόσθεσε στο δυναμικό του αργά το απόγευμα της Παρασκευής τον νεαρό μεσοεπιθετικό Πνευμονίδη από τον Ολυμπιακό και τον έμπειρο κίπερ Γκουγκεσασβίλι από τον ΠΑΟΚ, αμφότερους με τη μορφή δανεισμού. Συμπεριλήφθηκαν άμεσα στην αποστολή, από την οποία απουσιάσει ο βασικός στόπερ Μανσούρ, ο βασικός κίπερ Κοσέλεφ και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Τσιλούλης που είναι... off από την αρχή της χρονιάς. 

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

Κηφισιά
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
Diamantis Chouchoumis
Επιστρέφει
3
1
11/0
Α
Jakub Pokorny
Τραυματίας
5
0
19/1
Α
Alex Petkov
Τιμωρημένος
4
0
12/0
Ε
Yasser Larouci
Επιστρέφει
4
7
2/0
Ε
Tavares Miguel
Άλλοι λόγοι
3
2
0/0
Ε
Sebastian Musiolik
Άλλοι λόγοι
3
1
12/2
Ε
Apostolos Christopoulos
Τραυματίας
3
0
11/1
Ατρόμητος
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
Alexei Koselev
Τραυματίας
3
2
7/0
Α
Mansur
Τραυματίας
5
0
19/0
Μ
Sotiris Tsiloulis
Τραυματίας
2
23
0/0
Betting Facts
Κηφισιά
Η ομάδα Κηφισιά έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κηφισιά
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Κηφισιά, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ατρόμητος
Η ομάδα Ατρόμητος έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ατρόμητος
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ατρόμητος, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ