Τενερίφη
Liga ACB
Κωδικός Κουπονιού: 5396
Τενερίφη

ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΓΕΙΔΑ

Γέιδα
87 - 94
Live
Τέλος Αγώνα
10/01/2026 (21:00)
Top αποδόσεις
field
Santiago Martín (5.003)
distance
2115χλμ. (απόσταση)
Τενερίφη - Γέιδα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τενερίφη - Γέιδα Προγνωστικά

Η Τενερίφη θέλει να παραμείνει σε... τροχιά τετράδας, είναι το φαβορί απέναντι σε ομάδες όπως είναι η Γέιδα η οποία πάντως έχει δείξει πως παλεύει τα παιχνίδια εκτός έδρας. Προβάδισμα στην νίκη για τους γηπεδούχους, το χάντικαπ είναι... περίεργο. 

Τενερίφη

Κατάταξη: 8η

Γέιδα

Κατάταξη: 14η

92.6 Μ.Ο. Επίθεσης 87
95.8 Μ.Ο. Άμυνας 99.8
-3.2 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων -12.8
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.16
2
6.60

Αναλύσεις Ομάδων

Τενερίφη
Κατάταξη: 8η
?
Η
Ν
Η
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Τενερίφη πάλεψε κόντρα στην Μπανταλόνα εκτός έδρας αλλά στο τέλος λύγισε και έχασε με 78-67, με αποτέλεσμα να πέσει στο 9-5 και στην 5η θέση, ισόβαθμη με την «Πένια». Ο Αμπρομάιτις ήταν ο μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων, με 12, ενώ από 9 πόντους είχαν οι Φερνάντες και Ουέρτας. Για να μπορέσει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Copa del Rey θα πρέπει να κερδίσει σήμερα και ταυτόχρονα να χάσει η Γκραν Κανάρια, διαφορετικά θα περιμένει την επόμενη αγωνιστική. Τώρα για τον αγώνα με την Γέιδα ο κόουτς Βιντορέτα είπε: «Αν κερδίσουμε, μπορεί και μαθηματικά να πάρουμε θέση για το Copa del Rey. Η Γέιδα έχει μία πολύ καλή ομάδα με καλούς χειριστές, σουτέρ αλλά και παίκτες μέσα στην ρακέτα. Είναι μία πλήρης ομάδα, την αδικεί η θέση της. Θέλουμε να παίξουμε καλά στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ». Ο τεχνικός της Τενερίφης δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Σάστρε που έχιε 3.6 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ. Η παράδοση θετική μιας και έχει ρεκόρ 2-0. 
Γέιδα
Κατάταξη: 14η
?
Η
Ν
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μετά το διπλό επί της Ανδόρα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Γέιδα η οποάι γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 87-77. Ο Πάουλι ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, ο Μπάτεμον πέτυχε 15 πόντους, ο Γκόλομαν πρόσθεσε 12 πόντους, ο Σούρνα είχε 11 πόντους, ο Χιμένεθ 8 πόντους και 5 ριμπάουντ. Με την ήττα αυτή η Γέιδα έπεσε στο 5-9, ισόβαθμη με τις Σαραγόσα και Μανρέσα στην 15η θέση, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Μπούργος. Μιλώντας για τον σημερινό αγώνα ο Ζεράρντ Ενκουέντρα είπε: «Η Τενερίφη είναι μία ομάδα με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, εξαιρετικό ρόστερ με εμπειρία. Εμείς πρέπει να παίξουμε με καρδιά, να μειώσουμε τα λάθη μας και να έχουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Ξέρουμε πως ο αγώνας είναι κρίσιμος, έχουμε πίεση και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες». Λύθηκε η συνεργασία της Γέιδα με τον Ζόρικς ο οποίος είχε 4.2 πόντους και 1.6 ασίστ μέσο όρο ενώ αρκετοί παίκτες έχουν προβλήματα αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό της Γέιδα θα παίξουν κανονικά. 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Παίξε Νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ