Ζολνόκι - ΑΕΚ
16/12 - 19:00
ΤΕΛΙΚΟ
80–69 (-)
Ν Η Ν Η Η

ΖΟΛΝΟΚΙ - ΑΕΚ

Ν Ν Η Ι Η
Magenta Sport 4HD DVTK Arena (3.396) 1063 χλμ Κωδ. 5358
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

6ος όμιλος (ΑΕΚ, Λεβάις, Ρίγα, Σζολνόκι). Ο πρώτος κάθε ομίλου θα περάσει απευθείας στη φάση των 16, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα παίξουν με πλεονέκτημα και μειονέκτημα έδρας αντίστοιχα, στα play-in σε σειρά Best of 3. 

Ζολνόκι - ΑΕΚ Προγνωστικά

Η ΑΕΚ είναι σίγουρα στην πρώτη θέση με ρεκόρ 5-0. Σίγουρα είναι αδιάφορη κόντρα στην Ζολνόκι, αλλά δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει τέτοιες χάρες και μάλιστα κόντρα σε τόσο αδύναμους αντιπάλους. Με αυτά τα δεδομένα, δεν κρατάμε κάτι. 

Ζολνόκι - ΑΕΚ Ανάλυση

Ζολνόκι

Ανάλυση

Πήγε μέσα στην Ρίγα για να κλειδώσει τη 2η θέση, αλλά δεν κατάφερε και έχασε μάλιστα από την ουραγό του ομίλου με 76-62. Εκεί ο Μπαρνς είχε 17 πόντους, ο Σκινς είχε 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Κρνιάσκι είχε 12 πόντους και 4 ασίστ. Πλέον περιμένει ήττα της Λεβίτσκι από τη Ρίγα για να πάρει τη 2η θέση, εκτός και αν κερδίσει την ΑΕΚ, οπότε δεν θα την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα της, έχασε το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν, από την Ατομερόμου Πακς με 90-87. Ο Σκινς είχε 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Μπαρνς είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Κρνιάσκι είχε 16 πόντους και 8 ασίστ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάρτχαρντ παραμένει εκτός εδώ και καιρό, ενώ πρόβλημα έχει και ο πολύτιμος Πάλαϊ που είναι από τους βασικούς παίκτες του ροτέισον. 

ΑΕΚ

Ανάλυση

Πολλά προβλήματα για την ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα. Την περασμένη εβδομάδα, περιμέναμε πιο άνετη νίκη κόντρα στη Λεβίτσκι, αλλά αυτή ήρθε μεν με 99-88, αλλά στην παράταση. Εκεί ο Μπάρτλεϊ είχε 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Σίλβα είχε 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Γκρέι είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Πάλι όμως και με αυτή την οριακή νίκη, πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο και μετά ήρθε ο διασυρμός από τον Παναθηναϊκό με 63-101. Εκεί ο Σίλβα είχε 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Μπάρτλεϊ είχε 16 πόντους, ενώ ο Γκρέι είχε 10 πόντους. Στο αγωνιστικό κομμάτι πλέον ο Σάκοτα ξέρει ότι δεν θα έχει και πάλι τους Χαραλαμπόπουλο, Μπράουν και Κουζμίνσκας που έλειψαν και την Κυριακή, ενώ λόγω ασθένειας, δεν ακολούθησαν την αποστολή και οι πολύτιμοι Σίλβα και Λεκαβίτσιους. 
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
3.10
2
2.20

Ζολνόκι - ΑΕΚ Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 30
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ