Α΄ Γύρος:
Λαντσκρόνα - Μπράγκε 2-2 Σχόλια: Τελευταία αγωνιστική. Η 1η και 2η ανεβαίνει απευθείας, η 3η παίζει μπαράζ με τη 14η της Αλσβένσκαν, η 15η και 16η πέφτουν, η 13η και 14η παίζουν μπαράζ παραμονής με τη 2η των δύο ομίλων της Γ’ Κατηγορίας.
Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων, 2. Καλύτερη επίθεση, 3. Μεταξύ τους παιχνίδια, 4. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους.
Α΄ Γύρος:
Λαντσκρόνα - Μπράγκε 2-2 Σχόλια: Τελευταία αγωνιστική. Η 1η και 2η ανεβαίνει απευθείας, η 3η παίζει μπαράζ με τη 14η της Αλσβένσκαν, η 15η και 16η πέφτουν, η 13η και 14η παίζουν μπαράζ παραμονής με τη 2η των δύο ομίλων της Γ’ Κατηγορίας.
Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων, 2. Καλύτερη επίθεση, 3. Μεταξύ τους παιχνίδια, 4. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους.
Ανάλυση: Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βάρμπεργκ. Μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, είδε την αντίπαλό της να έχει τον έλεγχο και να δημιουργεί τις πρώτες ευκαιρίες, άντεξε όμως και κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ στο 45+2’ πήρε το προβάδισμα με τον Γκούσταβ Νορντ. Ξεκίνησε ιδανικά την επανάληψη, αφού διπλασίασε τα τέρματά της στο 47’, με τον Νορντ να της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα νίκης. Στο υπόλοιπο έπαιξε πιο συντηρητικά και εστίασε στα αμυντικά της καθήκοντα, δέχτηκε τη μείωση στο 90+3’, αλλά έφυγε με τη νίκη. Ανέβηκε έτσι στους 38 βαθμούς και τη 10η θέση, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της εδώ και κάποιες αγωνιστικές. Δεν κυνηγάει κάτι σήμερα, αφού εννοείται δεν προλαβαίνει να βγει στην πρώτη τριάδα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, με την αποστολή να είναι πλήρης.
Τα 4/5 τελευταία της ήταν G/G
Τα 17/20 τελευταία της ήταν Over 2,5
Εντός έδρας έχει 10/11 τελευταία G/G & Over 2,5
Ανάλυση: Αν και προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων, δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας την Όντεβολντ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2’ με τον Κονσταντίνο Καποτόντι, ενώ διπλασίασε στο 37’ με τον Ξάβιερ Οντιάμπο. Δεν το χάρηκε για πολύ, με την αντίπαλό της να μειώνει στο 38’, ενώ στην επανάληψη ήταν παθητική και δέχτηκε την ισοφάριση στο 75’. Με την ισοπαλία αυτή έμεινε στην 7η θέση με 41 βαθμούς, χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογική κίνητρο για σήμερα. Η χρονιά δεν κρίνεται επιτυχημένη, αφού έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου από πολύ νωρίς. Μη διαθέσιμοι είναι ο βασικός επιθετικός Σιλίσουφαϊ (4 ασίστ) και αμφότεροι τραυματίες. Επιστρέφει από ίωση ο μέσος Σταρκ και από τραυματισμό ο βασικός μέσος Γιένσεν (1 ασίστ), ενώ εκτός μένει ο βασικός μέσος Νίλσον (4 ασίστ), που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, ο τραυματίας ενίοτε βασικός μέσος Μπιέρκβιστ (2 γκολ) και ο βασικός μέσος Ραχμάνι (6 ασίστ) λόγω ασθένειας.
Τα 4 τελευταία ήταν G/G & Over 2,5
Τα 2/3 τελευταία ήταν Over 3,5
Τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας ήταν Ν/G