Λε Μαν - Σολέ
29/03 - 21:30
ΤΕΛΙΚΟ
91–68 (-)
#6 Ν Ν Η Ν Η

ΛΕ ΜΑΝ - ΣΟΛΕ

Ι Ν Ν Ν Ν #4
Antarès (6.003) 133χλμ. Κωδ. 5317

Λε Μαν - Σολέ Προγνωστικά

Η Λε Μαν... προσγειώθηκε μετά την ήττα από την Ντιζόν, παραμένει βέβαια μία εξαιρετική ομάδα, που θέλει να παραμείνει μέσα στην πρώτη εξάδα. Η Σολέ... έπιασε κορυφή, έχει μπροστά της τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ που θα είναι στο μυαλό όλων αφού μιλάμε για πρόκριση σε τελικό. Μεγάλο ντέρμπι, ελαφρύ προβάδισμα στον άσο. 

Λε Μαν - Σολέ Ανάλυση

Λε Μαν

Ανάλυση

Μετά την τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Μονακό και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, η Λε Μαν πάλεψέ για την εκτός έδρας νίκη επί της Ντιζόν αλλά έχασε με 76-74. Ο Μπουκάναν έκανε το 74-74 με τρίποντο, 24 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τον Σένγκφελντέρ να σκοράρει μόλις δύο δευτερόλεπτα για το φινάλε, διαμορφώνοντας το 76-74 με την Λε Μαν να μην έχει τον χρόνο να αντιδράσει. Ο Εντογιέ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Χάντγκινς είχε 14 πόντους, οι Μπουκάναν και Τόμας πρόσθεσαν από 10 πόντους, ο Ντιλένι είχε 8 πόντους, ο Γιεγκετέ πέτυχε 4 πόντους έχοντας και 11 ριμπάουντ. Έτσι η Λε Μαν έμεινε στην 6η θέση με ρεκόρ 12-10, στο-3 πλέον από την 5η Μπουργκ και στο +1 από τις Νανσί και Σαν Κουέντιν, στο +3 από τις ομάδες που προσπαθούν να μπουν στο play in τουρνούά. «Χάσαμε πολλά προσωπικές μονομαχίες, στο τέλος επίσης δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε» είπε ο Γκουλιέμ Βιζάντε. Αγωνιστικά ο τεχνικός της Λε Μαν δεν έχει προβλήματα. 

Σολέ

Ανάλυση

Σε εξαιρετική κατάσταση η Σολέ η οποία μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Γαλλία κέρδισε δύσκολα την Λα Ροσέλ με 83-77 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 17-5, μόνη της και στο +1 από Μονακό, Παρί και Βιλερμπάν. Ο Μέλβιν ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ο Εντόου είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Αγάγι πρόσθεσε 11 πόντους, ο Ντιαβαρά επίσης είχε 11 πόντους με 5 ασίστ, ο Ουίλερ πέτυχε 10 πόντους. Ακολούθησε ο πρώτος ημιτελικός εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ για το FIBA Europe Cup όπου η Σολέ πήρε την νίκη με 89-88 και ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση. Ο ΜακΝις ήταν αυτός που μα κάρφωμα 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, διαμόρφωσε το 88-89. Ο Αγάγι ήταν ο κορυφαίος με 26 πόντους, ο Μέλβιν πρόσθεσε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο ΜακΝις είχε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Κάμπελ 12 πόντους με 7 ασίστ, ο Σμιθ 8 πόντους. Ο επαναληπτικός την επόμενη Τετάρτη 2 Απριλίου. Πρόβλημα με τον Βοτιέ (11.6 π., 4.9 ρ.), ο οποίος θα είναι εκτός από τον σημερινό αγώνα. 

Λε Μαν - Σολέ Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.77
2
2.20

Λε Μαν - Σολέ Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 42