Ουνιόν Βερολίνου
Ουνιόν Βερολίνου

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

Φράιμπουργκ
-
18/05/2024 (16:30)

Ουνιόν Βερολίνου - Φράιμπουργκ Προγνωστικά

Τσαβδαράς
Εκτίμηση από Τσαβδαράς
«Τελικός» και για τις δύο ομάδες. Η Ουνιόν έχει τάσεις αυτοκτονίας και τώρα ψάχνει μόνο τη νίκη. Η Φράιμπουργκ επίσης χρειάζεται τρίποντο για να πάρει πίσω την 7η θέση. Θα τα δώσουν όλα, λογικά θα έχουμε γκολ, αν και δεν είναι το φόρτε τους τελευταία. Δύσκολο παιχνίδι, το αφήνουμε στην άκρη. 

Σχόλια αγώνα:

Τελευταία αγωνιστική. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, 5) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 6) Μπαράζ

Ουνιόν Βερολίνου

Φράιμπουργκ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ουνιόν Βερολίνου
  • 0-2-5 στα 7 τελευταία στην κατηγορία
  • 1-1-4 εντός έδρας, 3 σερί ήττες
  • 3-2-0 εντός έδρας με τη Φράιμπουργκ

Ανάλυση

Τρελό φινάλε στην Κολωνία, αυτοκτόνησε με το 2-0 να γίνεται 2-3 στο 87’ και στο 93’. Ξέπεσε στη 16η θέση των μπαράζ (από τη 13η αγωνιστική έχει να βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη). Στα 7 χωρίς νίκη, 1 επιτυχία στα 11 τελευταία, 3 σερί ήττες εντός έδρας. Κινδυνεύει άμεσα προφανώς, μάλιστα από πολλές πλευρές. Χρειάζεται νίκη και ήττα μίας εκ των Μάιντζ ή Μπόχουμ για την παραμονή της. Το... τρελό σενάριο αναφέρει παραμονή με ισοπαλία Μάιντζ και δική της νίκη με...12 γκολ διαφορά κόντρα στη Φράιμπουργκ! Με απλή ισοπαλία παίζει μπαράζ κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αν χάσει, νικήσει η Κολωνία και καλύψει και τη διαφορά τερμάτων, τότε υποβιβάζεται. Δικό της ματς χαμένο με τους «τράγους». Πήρε προβάδισμα 2-0 με Κνόχε (15’) και Φόλαντ (19’ πέν.). «Χάρισε» πέναλτι στο 45’ για το 1-2. Στο φινάλε ξέμεινε από ιδέες και δέχτηκε δύο γκολ (87’, 93’) για το 2-3. Κάκιστη φόρμα, παίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο, είναι σε μεγάλο κίνδυνο. Στα 2 τελευταία εντός έδρας, δέχτηκε 9 γκολ. 

Αγωνιστικά νέα

Χάνει το τελευταίο ματς της σεζόν ο πολύτιμος μέσος και εκ των αρχηγών, Κεντίρα. Στη θέση του μπορεί να παίξει ο Κραλ, ως πιο αμυντικογενή λύση. Απείχε από το προηγούμενο παιχνίδι ο βασικός στόπερ Φογκτ, που λογικά επανέρχεται. Τραυματίας και εκτός μένει ο ενίοτε βασικός μπακ-χαφ Ρουσιγιόν. 
Φράιμπουργκ
  • 0-3-1 στα 4 τελευταία, 1 νίκη στα 6 τελευταία
  • 3-1-0 εκτός έδρας
  • 3 σερί G/G & Over 2,5 με τη Ουνιόν

Ανάλυση

Χαμένη ευκαιρία για τη Φράιμπουργκ στο 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ. Χάθηκε δικό της παιχνίδι και βρέθηκε στην 8η θέση, η οποία θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ΑΝ πάρει το Κύπελλο η Λεβερκούζεν. Μεγάλο μειονέκτημα ότι έχει τη χειρότερη διαφορά τερμάτων (-12) έναντι της Χόφενχαϊμ (-2), που είναι στην 7η θέση. Την προλαβαίνει με δική της νίκη και μη νίκη της Χόφε, απλά τα πράγματα. Από την άλλη, αν χάσει από την Ουνιόν δεν θέλει νίκη ΚΑΜΙΑΣ εκ των Χάιντενχαϊμ, Άουγκσμπουργκ, Βέρντερ, γιατί αλλιώς χάνει και την 8η θέση. Σωρεία ευκαιρίων με Χάιντενχαϊμ. Σκόραρε με Ντοάν (29’), δέχτηκε το 1-1 (38’), δύο δοκάρια με Γκούλντε (55’) και Γκρίφο (61’), χαμένη φάση με Χέλερ (78’). Την πιο κατάλληλη στιγμή αποφάσισε να δυναμώσει εκτός έδρας, με 3 νίκες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία ταξίδια. Εδώ και τρεις σερί εξόδους δεν έχει δεχτεί γκολ. Ποτέ δεν έχει κρατήσει το... μηδέν στην άμυνα σε 4 σερί εκτός έδρας αποστολές. Τελευταίο ματς για τον κόουτς Κρίστιαν Στράιχ.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίστηκε ένας ακόμα στόπερ και ξεμένει από κόσμο. Ο βασικός Γκούλντε απουσιάζει στο φινάλε της σεζόν. Συνεχίζει να απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο ενίοτε βασικός μπακ-χαφ Σιλντιγιά. Μπαίνει 11άδα ο Μακενγκό, δεν έχει μείνει κι άλλος, εκτός αν ρισκάρει με τον... γκαφατζή Α. Σάλαϊ. Απόντες οι βασικοί στόπερ Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, ο βασικός Ρελ (Μ) και οι μη βασικοί Κ. Σμιντ (Α), Κιέρε (ΜΕ). 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ