Ρόδος
Ρόδος

ΡΟΔΟΣ - ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ

ΑΟ Πυλίου
2 - 1
Live
Τέλος Αγώνα
18/02/2024 (13:30)
Top αποδόσεις
referee
Τουλούμης (Εύβοιας)
field
Ενωσιακό Κορακόνερο Ρόδου
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
138 χλμ. (απόσταση)

Ρόδος - ΑΟ Πυλίου Προγνωστικά

Κωνσταντίνος Λάππας
Εκτίμηση από Κωνσταντίνος Λάππας
Ανεβασμένη και σε πολύ καλή κατάσταση η Ρόδος που πήρε ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες και μοιάζει ασταμάτητη. Ο ΑΟ Πυλίου προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να μείνει ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας, αλλά είναι δύσκολο. Δεν σπάει ο άσος, πιθανότατα να περάσει από ημίχρονο. Παίζεται και το Over 2,5.
Over 2,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

3ος όμιλος.

2 Goal/Goal 14
21 Over 1.5 26
20 Over 2.5 19

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
1.30 4.50 8.00 10.43% 1.90 1.90 5.00%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.30
X
4.50
2
8.00

Αναλύσεις Ομάδων

Ρόδος
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ι
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, καθώς πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Αίγιο επικρατώντας με 3-0 του Παναιγιάλειου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο 26ο λεπτό ο Μπαρμπαρούσης κέρδισε τις μονομαχίες με τους αντιπάλους του και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ. Προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και ανησύχησε σε δύο περιπτώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο άντεξε στην πίεση και στο 60′ ο Ζαχαρός με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματά της. Με τον Μανουσάκη να δηλώνει παρών όποτε χρειαζόταν και να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν. Στο 85ο λεπτό ο Μπαρμπαρούσης χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι έμεινε μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την κορυφή. Εντός έδρας μετράει 6-4-1 με 3/5 τελευταία Over 2,5.
ΑΟ Πυλίου
?
Ν
Η
Ι
Ν
Η
Ι
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Πραγματοποιώντας μια πειστική εμφάνιση μετά από πολύ καιρό επικράτησε με 3-0 της Α.Ε Μυκόνου, έδειξε ότι έχει σφυγμό και θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία. Μπήκε μουδιασμένα, σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και στο 32’ ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Τζανουλίνου. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί σκόραρε ξανά με ένα πανέμορφο πλασέ του Εσαλέ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στο 62ο λεπτό ο Δρόσος με διαγώνιο σουτ «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη. Στις τελευταίες 11 αγωνιστικές μετράει μόλις δύο, παραμένει στη 15η θέση και στο -7 από τη σωτηρία με ελάχιστες πιθανότητες να τα καταφέρει. Εκτός έδρας μετράει 2-2-6 με 5/6 τελευταία Under 2,5.

Επιστροφές - Απουσίες

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ