Ντεπορτίβο Ριέστρα
Ντεπορτίβο Ριέστρα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΡΙΕΣΤΡΑ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Ρίβερ Πλέιτ
-
11/02/2024 (22:00)

Ντεπορτίβο Ριέστρα - Ρίβερ Πλέιτ Προγνωστικά

Σελαλμαζίδης
Εκτίμηση από Σελαλμαζίδης
Ιδιαίτερο το παιχνίδι για τον προπονητή της Ντεπορτίβο Ριέστρα, Φαμπιάνι, ότι μόνο γιατί θα κάνει το ντεμπούτο του, αλλά και γιατί θα αντιμετωπίσει την ομάδα της καρδιάς του. Η διαφορά δυναμικότητας, πάντως, ανάμεσα στις δυο αντιπάλους είναι πολύ μεγάλη, ενώ η Ρίβερ Πλέιτ διανύει περίοδο φόρμας. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι. 

Ντεπορτίβο Ριέστρα

Ρίβερ Πλέιτ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ντεπορτίβο Ριέστρα
  • 1-2-1 στα 4 τελευταία εντός
  • Μετράει 12 σερί Under 2,5
  • «Χ» ημίχρονο στα 5/6 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

H δεύτερη σερί ήττα της στο CLP, εντός έδρας με 1-0 (48΄ Μπροτσέρο) από τη Μπαράκας Σεντράλ, είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να αποφασίσει την απομάκρυνση του προπονητή Μόντολο. Κάθισε, πάντως, στον πάγκο και στο ματς με την Κομουνικασιόνες, ομάδα 3ης κατηγορίας, την οποία η Ντεπορτίβο Ριέστρα κέρδισε δύσκολα με 1-0,  με το γκολ που πέτυχε με αμφισβητούμενο πέναλτι ο Μπενέγκας στο 16ο λεπτό των καθυστερήσεων και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αργεντινής. Διάδοχος του Μόντολο είναι ο 41χρονος Αργεντινός, Φαμπιάνι, πρώην τεχνικός της Ντεπορτίβο Μέρλο. Ο Φαμπιάνι θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ, ομάδα της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα της, ενώ είναι και φανατικός οπαδός της. «Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μη φτάσει η μπάλα στον Μπόρχα», τόνισε, αναφορικά με το πλάνο για να σταματήσει τον φορμαρισμένο φορ της Ρίβερ. Οι Ερέρα και Γκονσάλες αναμένεται να είναι το δίδυμο κρούσης, σε σύστημα 4-4-2. 
Ρίβερ Πλέιτ
  • Κέρδισε τα 2/3 τελευταία εκτός
  • N/G τα 4/5 πιο πρόσφατα
  • Προηγήθηκε στο ημίχρονο στα 3/4 τελευταία

Ανάλυση

«Έβγαλε» την υποχρέωση στο Κύπελλο Αργεντινής, επικρατώντας με 3-0 (50΄ Μπόρχα, 69΄ Μασταντουόνο, 94΄ Ρουμπέρτο) επί της αδύναμης Εξουρσιονίστας, ομάδα 3ης εθνικής και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στο CLP, συντρίβοντας εντός έδρας με 5-0 τη Βελές, με τον Μπόχα να κάνει χατ τρικ (20΄, 31΄,55΄) και τον Κολίντιο να πετυχαίνει ακόμα δυο τέρματα (6΄, 45΄). Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, έως τον Δεκέμβριο του 2026, υπέγραψε ο νεαρός χαφ Λέιβα. Μετά το ροτέισον που έκανε στο Κύπελλο, ο Ντεμιτσέλις θα επαναφέρει τους βασικούς και θα παρατάξει, πιθανότατα, την ίδια ενδεκάδα με το ματς με τη Βελές, με τους Κολίντιο και Μπόρχα στην επίθεση. Επέστρεψε στην αποστολή ο διεθνής Μποσέγι (Α). Έλυσε το συμβόλαιο ο Λεκάντα (Α). Παραμένουν τραυματίες οι πολύτιμοι Λανσίνι (Μ), Κάσκο (Α), Σιμόν (ΜΕ) και Γκ.Μαρτίνες, ο εφεδρικός Κρανεβίτερ (Μ), ενώ δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Σολαρι (ΜΕ) και Ετσεβερί (ΜΕ). 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ