Αιολικός
Αιολικός

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ NOVIBET

ΑΕΛ Novibet
-
15/10/2023 (16:00)

Αιολικός - ΑΕΛ Novibet Προγνωστικά

Λάππας
Εκτίμηση από Λάππας
Η ΑΕΛ θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο μετά απ' όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν την έχουν αφήσει να ηρεμήσει. Με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο πάει σε διαφορετική φιλοσοφία, πιο αμυντικά και προσεχτικά. Καμία σχέση δηλαδή με το στυλ παιχνιδιού του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον Αιολικό. Δύσκολα να σπάσει το Under 2,5.

Σχόλια αγώνα:

Βόρειος όμιλος.

Αιολικός

ΑΕΛ Novibet

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Αιολικός
  • 4/4 Over 2,5 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο
  • Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 8 (5-0-3) από πέρσι
  • 14-1-2 πέρσι εντός στη Γ' εθνική

Ανάλυση

Γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά με 3-1 στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση. Στο ξεκίνημα δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στη συνέχεια ισορρόπησε. Κόντρα στη ροή του ματς στο 34' και μετά από εκτέλεση κόρνερ έμεινε πίσω στο σκορ, το οποίο ήταν και του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Χαραλαμπίδης ανακάτεψε την τράπουλα και ο Μανούσος με τη συμπλήρωση μιας ώρας πέτυχε το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Αιολικού ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η χαρά ωστόσο κράτησε λίγο, καθώς επτά λεπτά μετά έμεινε ξανά πίσω στο σκορ. Αμέσως μετά το 2-1, ο Ζάκαριτς σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να φέρει ξανά το ματς στα ίσια. Στο 87' οι όποιες ελπίδες έσβησαν, καθώς δέχθηκε και τρίτο τέρμα, με αποτέλεσμα να φύγει από τη Θεσσαλία με άδεια χέρια.

Αγωνιστικά νέα

Σημαντικές απουσίες για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλιατίδης, Κεχαγιάς, Αχάχμπαρ, Κριμιτζάς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο Μπότσαρης, ο ανέτοιμος Γκιάσι, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Λαγό. Μοναδικός που επιστρέφει ο Ενομό.
ΑΕΛ Novibet
  • 4/5 2-3 G σε πρωτάθλημα και Κύπελλο
  • 4/5 Over 2,5 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο
  • 3 συνεχόμενα Ν/G

Ανάλυση

Υποδέχθηκε τον Ηρακλή και κατάφερε με γκολ του Κοσονού λίγο πριν το φινάλε να επιστρέψει στις νίκες και να λυτρωθεί με 1-0, μολονότι τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς και ακολούθησαν τις επόμενες τρεις μέρες δεν έχουν επιφέρει ηρεμία. Τα «βαριά» υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν δυο λεπτά πριν το γκολ προς τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη (έκανε ντεμπούτο) προκάλεσαν αναστάτωση. Στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός είπε ότι έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 12 ετών, τη μητέρα του σε ηλικία 35 και δεν ανέχεται να τη βρίζουν, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ήρθε να διχάσει την πόλη. Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί, ωστόσο την πήρε πίσω έπειτα από εγγυήσεις που έλαβε από τη διοίκηση. Η τελευταία είναι σε κόντρα με μερίδα των οργανωμένων με αφορμή το συγκεκριμένα θέμα. Η ουσία είναι ότι δεν χάρηκε τη νίκη. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, απειλήθηκε εξίσου το ίδιο και στο 87' την λύτρωσε ο Κοσονού με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βενετικίδης, Σάρατε, Μιλτιάδης, ο Οτορμίν που θα επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του, καθώς απουσιάζει με άδεια στην πατρίδα του, λόγω οικογενειακού προβλήματος και ο Νίνο που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων. Επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Θεοδωρόπουλος.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ