ΑΕΚ - Κλουζ
08/09 - 20:15
ΤΕΛΙΚΟ
82–76 (-)
Η Ν Η Η Ι

ΑΕΚ - ΚΛΟΥΖ

Ν Ν Ν Ν Ν
Ανδρέας Παπανδρέου (3.070) Οι αγώνες του τουρνουά "Νίκος Φασούρης" διεξάγονται στο Περιστέρι
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Φιλικό Τουρνουά "Νίκος Φασούρας" με τη συμμετοχή του Περιστερίου, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και της Κλουζ 

ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 (-3.5) 1.83
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

ΑΕΚ - Κλουζ Προγνωστικά

Έχουμε μεγάλη περιέργεια για τη νέα ΑΕΚ, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην off season. Δείχνει πιο έτοιμη η Κλουζ, λόγω των περισσότερων φιλικών, αλλά πιο ποιοτική η ΑΕΚ. Πάμε με τον άσο στο χάντικαπ των 3.5 πόντους.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1 (-3.5)
Ποντάρισμα: 5.00 Κέρδος: +4.15
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ - Κλουζ Ανάλυση

ΑΕΚ

Ανάλυση

Τυπικά, το παιχνίδι με την Κλουζ είναι το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ, αλλά ουσιαστικά είναι το πρώτο, μιας και αυτό που έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου με το Περιστέρι είχε προπονητικό χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ. Η φετινή ΑΕΚ είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στον πάγκο βρίσκεται ο… πολύς Χουάν Πλάθα, ενώ εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι προσθήκες στο ρόστερ. Το μεγάλο μπαμ έγινε με τον Μπεν Μάκλεμορ που έχει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ, ενώ έχουν αποκτηθεί ακόμα παίκτες όπως ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (έχει σημαντικό ρόλο στη Λιθουανία στο Μουντομπάσκετ), Τσέισον Ραντλ, Τζόρνταν ΜακΡέι, Λάνγκστον Χολ, Τζάστιν Τίλμαν και Εμφιόντου Καμπενγκέλε. Σε αυτούς μπορούμε να προσθέσουμε τους Φλιώνη, Καράμπελα, Νετζήπογλου, Κουζέλογου, Χατζηδάκη και Κώττα που ενισχύουν τον ελληνικό κορμό. Εν όψει του φιλικού με την Κλουζ, ο Πλάθα δεν υπολογίζει στον Κουζμίνσκας που είναι ακόμα στις Φιλιππίνες και στον Χατζηδάκη που γύρισε από το Παγκόσμιο τραυματίας.

Κλουζ

Ν Ν Ν Ν Ν

Ανάλυση

Πιο έτοιμη από την ΑΕΚ είναι η Κλουζ, με τη λογική ότι έχει ήδη δώσε τρία φιλικά προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βελιγράδι, αν και τα ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για το τουρνουά «Νίκος Φασούρας» θα είναι σαφώς δυνατότερα. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας έκανε το 3/3, με το 83-77 επί της Μέγκα Μπάσκετ στις 5/9 να είναι το πιο σοβαρό τεστ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο νεοφερμένος Ντι Τζέι Σίλεϊ (πέρυσι στην Μπάγερν) με 19 πόντους, ενώ ο Κάρελ Γκούζμαν είχε 16 πόντους. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν αυτές των Σίλεϊ, Τζάρελ Έντι (φόργουορντ με εξαιρετικό τρίποντο) και Μπράις Τζόουνς (πόιντ γκαρντ που είχε 15.8 πόντους πέρυσι στη Λιμόζ), ενώ οι Γκούζμαν και Πίτσαρντ έχουν μείνει την περσινή ομάδα. Η Κλουζ θα παίξει και πάλι στο EuroCup, όπου είναι στον ίδιο όμιλο με τον Άρη.

ΑΕΚ - Κλουζ Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.40
2
2.65

ΑΕΚ - Κλουζ Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 249
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ