ΑΪΚ Στοκχόλμης
ΑΪΚ Στοκχόλμης

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ

Βάρμπεργκ
-
28/08/2023 (20:00)

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Βάρμπεργκ Προγνωστικά

Ματς «τελικός» για την ΑΪΚ, που βλέπει τις αγωνιστικές να περνούν και την ίδια να βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις. Η Βάρμπεργκ έχει σφιχταγκαλιάσει την τελευταία θέση εδώ και καιρό και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Άσος.
1 & Over 1,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΚ Στοκχόλμης

Βάρμπεργκ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

ΑΪΚ Στοκχόλμης
  • Τα 3 τελευταία ήταν G/G
  • Τα 3/4 τελευταία εντός ήταν Over 2,5
  • Εντός έδρας έχει 5/6 τελευταία G/G

Ανάλυση

Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, αφού έφυγε με το εις βάρος της 3-1 από την έδρα της Νόρκεπινγκ. Μπορεί να κατάφερε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της σημειώνοντας γκολ μόλις στο 3’, αλλά πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο είχε ήδη δεχτεί την ισοφάριση (8’). Σα να μην έφτανε αυτό είδε την εστία της να παραβιάζεται στο 22’ και με το «καλημέρα» στην επανάληψη δέχτηκε τρίτο (54’). Έτσι, έλαβε τέλος το μίνι αήττητο σερί των 5 αγώνων και βρέθηκε στη 15η θέση της βαθμολογίας. Εκτός από το σημερινό, αλλά και για αρκετό καιρό, μένει ο επιθετικός Τζον Γκουιντέτι μετά τον τραυματισμό του στο ματς Κυπέλλου.
Βάρμπεργκ
  • Τα 5 τελευταία ήταν Ν/G
  • Τα 3 τελευταία είχαν 2-3 G
  • Εκτός έδρας έχει 4/5 τελευταία N/G

Ανάλυση

Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τη Βάρναμο και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-3. Η ομάδα του Μάρτιν Σκούγκμαν δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 16’ και στο 29’ είδε την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. Στην επανάληψη πάλεψε για το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, στο 90+5’ δέχτηκε και τρίτο. Μεσοβδόμαδα, είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κύπελλο, παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των Ομίλων μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ερασιτεχνικής Κάρλσχαμν με 1-0. Στην ολλανδική Φόλενταμ συνεχίζει την καριέρα του ο βασικός μέσος Λιουκ Λε Ρου. Ως γνωστόν στη φινλανδική Κουόπιο συνεχίζει ο βασικός επιθετικός Ελίτον Τζούνιορ. Εξέτισαν και επιστρέφουν ο αναπληρωματικός αμυντικός Μαξίμ Σεντ και ο ενίοτε βασικός μέσος Ρόμπιν Τράνμπεργκ. Εκτός για 10 μέρες ο βασικός μέσος Βινίσιους Ολιβέιρα, που έχασε τα 5 τελευταία. Εκτός ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Φρέντρικ Άντερσον, λόγω τραυματισμού. Γνωστοί απόντες οι αμυντικοί Άντον Λίλιενμπεκ και Γκίντεον Μενσά.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ