Άτλας
Άτλας

ΑΤΛΑΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Τολούκα
-
27/08/2023 (02:00)

Άτλας - Τολούκα Προγνωστικά

Σελαλμαζίδης
Εκτίμηση από Σελαλμαζίδης
Έδειξε και απέναντι στην Κλαμπ Αμέρικα ότι είναι δυσκατάβλητη η Άτλας. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Τολούκα, που είναι πιο ποιοτική ομάδα. Σκοράρει με ευκολία, δυσκολεύεται, όμως, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς  δέχτηκε γκολ και στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Πιθανότατα δεν θα υο καταφέρει και στη Γουαδαλαχάρα, πιθανό το G/G.

Άτλας

Τολούκα

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Άτλας
  • 2-3-0 στα 5 τελευταία
  • G/G τα 3/5 πιο πρόσφατα
  • Προηγήθηκε στο ημίχρονο στα 3/4 τελευταία

Ανάλυση

Αναγκαστική αλλαγή έδρας έγινε στο παιχνίδι της με την Κλαμπ Αμέρικα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της, «Jalisco», ήταν σε τραγική κατάσταση. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε, τελικά, στο «Αzteca» και έληξε ισόπαλος 1-1. Η Άτλας προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με τον Καϊσέδο, ενώ στο 41΄ ο Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η διοργανώτρια αρχή την τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο για τα όσα έγιναν με το γήπεδο της, ενώ την προειδοποίησε ότι θα της επιβληθεί πιο βαριά ποινή, αν επαναληφθεί παρόμοια κατάσταση. Αυστηρό και το μήνυμα του Κυβερνήτη του Χάλισκο, Άλφαρο, στην διοίκηση της Άτλας: «Να μη διοργανώνονται εκδηλώσεις, αν δεν μπορεί να προστατέψει τον αγωνιστικό χώρο». Ακόμα, το παιχνίδι της με την Κερέταρο για την 5η αγωνιστική, ορίστηκε στις 31/8. Παραμένει αμφίβολος ο πολύτιμος χαφ Ματέο Γκαρσία. Ο Νέρβο αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Σανταμαρία στο κέντρο της άμυνας.
Τολούκα
  • Κέρδισε τα 3/5 πιο πρόσφατα
  • Μετράει 6 σερί G/G
  • Ισόπαλα τα 3/5 πιο πρόσφατα με την Άτλας

Ανάλυση

Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με την Μοντερέι ορίστηκε για τις 31 Αυγούστου, καθώς οι «Ραγιάδος» έφτασαν μέχρι τον μικρό τελικό του Leagues Cup. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με την Πούμας. Πήρε το προβάδισμα με τον Ντομίνγκες Τσοντέγκο στο 16΄, δεν κατάφερε, όμως, να το διατηρήσει, καθώς ο Βαλέρα στο 24΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στη συνέχεια και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, δεν κατάφεραν, όμως, να τις αξιοποιήσουν. Η Νάπολι φαίνεται ότι έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό, Μ. Αραούχο. Η ιταλική ομάδα, πάντως, δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση για την απόκτηση του. Ακόμα, τιμωρημένος είναι και ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Πινιουέλας. Ο Μοράλες αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1 του Αμπρίς. 
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ