Νεκάξα
Νεκάξα

ΝΕΚΑΞΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Τίγκρες
-
21/08/2023 (06:00)

Νεκάξα - Τίγκρες Προγνωστικά

Σελαλμαζίδης
Εκτίμηση από Σελαλμαζίδης
Δεν μπορεί να βρει τα «πατήματα» της η Νεκάξα, που τα πήγε πολύ άσχημα στο Leagues Cup, με προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της. Αποδυναμώθηκε και με την αποχώρηση βασικών παικτών, όπως οι Φορμιγιάνο και Εσκιβέλ. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Τίγκρες, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. 
2 (-0,25 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεκάξα

Τίγκρες

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Νεκάξα
  • Προέρχεται από 3 σερί ήττες
  • Under 2,5 τα 3/5 πιο πρόσφατα
  • «Χ» ημίχρονο στα 4/7 τελευταία

Ανάλυση

Αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το Leagues Cup, καθώς στα δύο παιχνίδια της για τον  4ο όμιλο της Νότιας Περιφέρειας γνώρισε ισάριθμες ήττες. Συγκεκριμένα έχασε με 3-0 από το Ντάλας και με 4-1 από τη Σάρλοτ. Υπάρχει δυσαρέσκεια για τον προπονητή Ντουντάμελ, που χρειάζεται αποτελέσματα, για να αντιστρέψει το κλίμα. Ηττήθηκε, με 2-0 από την Τσίβας και στο τελευταίο παιχνίδι της στo Απερτούρα. Απέκτησε τους χρήσιμους Άρτσε (Μ, Πουέμπλα) και Κανσεγιόρ (Α, Κοριτίμπα). Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν ο αναπληρωματικός Σιλβέρα (Ε) και οι βασικοί Φορμιγιάνο (Α) και Εσκιβέλ (Μ). Οι Πένια και Πόγκι αναμένεται να αντικαταστήσουν τους δυο τελευταίους στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ, αντίστοιχα. Αντίθετα, εξέτισε την ποινή του ο πολύτιμος Μόντες (Α), ενώ παραμένει αμφίβολος ο σημαντικός Ολιβέρος (Α). Οι Μέντες, Γκαρνίκα και Μπατίστα θα είναι η τριάδα στην επίθεση, σε σύστημα 4-3-3.
Τίγκρες
  • 3-1-1 στα 5 τελευταία
  • N/G οι 3/5 πιο πρόσφατοι αγώνες
  • Μετράει δυο σερί νίκες επί της Νεκάξα

Ανάλυση

Το αήττητο της (2-1-0) κόντρα στη Μοντερέι, σε παιχνίδια στις ΗΠΑ, «έσπασε» σε αυτό για τους «16» του Leagues Cup και είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση. Έχασε με 1-0 στο  «Clásico Regiomontano», με το γκολ που σημείωσε στο 97΄ ο Κανάλες με πέναλτι, ενώ έμεινε με δέκα, λόγω της αποβολής του Ακίνο (99΄). Στο τελευταίο ματς της για το μεξικάνικο πρωτάθλημα, επικράτησε με 1-0 επί της Λεόν. Παραμένουν τραυματίες ο πολύτιμος Ρέγες (Α) και ο αναπληρωματικός Ερέρα (Ε). Ακόμα, εκτός έμεινε ο χρήσιμος Πιτσούτο (ΜΕ). Αντίθετα, ο προπονητής Σιμπόλδι επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο ποιοτικός Κόρδοβα (ΜΕ). Μαζί με τους Κινόνες και Λαϊνές, μάλιστα, θα αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Ζινιάκ, που θα ξεκινήσει στην κορυφή, στο 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο τεχνικός της Τίγκρες. Δεν υπολογίζεται ο αναπληρωματικός Λιχνόφσκι (Α), αποθεραπεύτηκε ο νεαρός Φιέρο (ΜΕ). Στην Λεόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποιοτικός φορ Λόπες.   
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ