Ανάλυση: Το πρωτάθλημα έφτασε στα μισά και η Έλτσε δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, στενεύουν τα περιθώρια, αν δηλαδή υπάρχουν ακόμα. Απογοητευτική η τελευταία της εμφάνιση, ηττήθηκε με 3-0 από τη Σεβίλλη. Έχασε κλασική ευκαιρία στο 11' να ανοίξει το σκορ, με κεφαλιά του Παλάσιος και στη συνέχεια ξεκίνησε ο εφιάλτης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ (29'), έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από τη 2η κόκκινη κάρτα του αμυντικού Μπίγας μέσα στο 2023 και οφείλει το ότι δεν διασύρθηκε στην ταχύτητα που κατέβασαν οι Σεβιγιάνοι, στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί δύο σχετικά καλές εμφανίσεις στα ματς με Κάντιθ (1-1) και Οσασούνα (1-1), ελάχιστοι πλέον πιστεύουν στην παραμονή της κι όσο δεν κερδίζει, τόσο αυτοί λιγοστεύουν. Τερματίστηκε ο δανεισμός του χαφ Ντομίνγκος Κίνα από τη Γουότφορντ, ήρθε στη θέση του ο Ράντι Εντεκά, από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Μπίγας που αποβλήθηκε κόντρα στη Σεβίλλη. Εξέτισε κι επανέρχεται στο αρχικό σχήμα ο δεξιός μπακ Καρμόνα, ενώ συνεχίζουν εκτός λόγω τραυματισμών ο κεντρικός αμυντικός Νουάνκουο Τσετάουγια και οι εξτρέμ Κολάδο, Τέτε Μορέντε. Υπολογίζεται ο νεοφερμένος Εντεκά, σχήμα με 3 στόπερ αναμένεται να παρατάξει ο κόουτς Ματσίς.
Αγνοεί τη νίκη έπειτα από 19 αγωνιστικές (0-6-13)
Χειρότερη άμυνα (39 γκολ) και επίθεση (12) στη La Liga
Ανάλυση: Υπέστη απρόσμενη ήττα με 1-0, εντός έδρας, από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, με το «Νόμο του ποδοσφαίρου» να εφαρμόζεται... απόλυτα. Έπαιζε... μονότερμα στο πρώτο ημίχρονο, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη (4', 17', 32') και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην πρώτη ουσιαστική απειλή της Ράγιο (70'). Έκτοτε είχε πάλι την υπεροχή, ο μοιραίος Τζέραρντ Μορένο δεν μπόρεσε ούτε στο 90'+1' να σκοράρει και η Βιγιαρεάλ έχασε σημαντικούς βαθμούς, στη μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε στην 5η θέση, στο -3 από την Ατλέτικο, η οποία δείχνει αναγεννημένη, ζόρικο το επόμενο, εντός με την Μπαρτσελόνα (12/2). Στη Μαγιόρκα συνεχίζει ο μέσος Μανού Μορλάνες, ενώ «ναυάγησε» η μεταγραφή του επιθετικού Τζάκσον στην Μπόρνμουθ κι επανήλθε στη Βιγιαρεάλ.
Αγωνιστικά νέα: Αποθεραπεύτηκε ο έμπειρος κίπερ Ρέινα και θα ξεκινήσει, απογοήτευσε ο Γιόργκενσεν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. ΟΚ ο δεξιός μπακ Φόιτ που αποκόμισε χτύπημα στο προηγούμενο. Συνεχίζουν εκτός οι τραυματίες Πεδράθα (αριστερός μπακ), Λο Σέλσο (μεσοεπιθετικός) και Τζάκσον (επιθετικός). Ενοχλήσεις ο στόπερ Πάου Τόρες, δίνεται αμφίβολος.
Εκτός έδρας επίδοση: 3-3-4
Δεύτερη καλύτερη άμυνα εκτός (7 γκολ)
Μετρά 2-2-3 στην έδρα της Έλτσε
Πιθανές Ενδεκάδες
Έλτσε
Βιγιαρεάλ
Επιστροφές - Απουσίες
Έλτσε
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
Bigas
Α
27/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
José Ángel Carmona
Α
9/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Tete Morente
Μ
30/4
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Álex Collado
Μ
15/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
4
John Chetauya
Μ
0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
5
Βιγιαρεάλ
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
F. Jörgensen
Τ
1/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
Pau Torres
Α
32/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
G. Lo Celso
Μ
20/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
Pedraza
Μ
25/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
4
N. Jackson
Ε
24/11
☆☆☆☆☆
★★★★★
4
TιμωρημένοιΤραυματίεςΆρρωστοιΑμφίβολοιΕπιστρέφουνΆλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν
Έλτσε - Βιγιαρεάλ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Φίλιος
20η
52.6%
84.2%
57.9%
5η
26.3%
57.9%
31.6%
Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω κάνει η Έλτσε στη μάχη της παραμονής. Κάποια στιγμή θα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και θα πάρει την πρώτη της φετινή νίκη. Ασταθής η Βιγιαρεάλ και με πρόβλημα στο γκολ εσχάτως. Το λογικό είναι να κερδίσει, αλλά το διπλό προσφέρεται σε «υποψιασμένη» απόδοση.
Εκτίμηση από Φίλιος
Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω κάνει η Έλτσε στη μάχη της παραμονής. Κάποια στιγμή θα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και θα πάρει την πρώτη της φετινή νίκη. Ασταθής η Βιγιαρεάλ και με πρόβλημα στο γκολ εσχάτως. Το λογικό είναι να κερδίσει, αλλά το διπλό προσφέρεται σε «υποψιασμένη» απόδοση.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα