Μπράουνσβαϊγκ
Μπράουνσβαϊγκ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Χάνσα Ρόστοκ
-
12/11/2022 (21:30)

Μπράουνσβαϊγκ - Χάνσα Ρόστοκ Προγνωστικά

Σπυρόπουλος
Εκτίμηση από Σπυρόπουλος
Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, η Μπράουνσβαϊγκ έχασε. Είναι και η μοναδική ήττα που έχει γενικώς στα 10 τελευταία της παιχνίδια. Σκληρό καρύδι. Όλα νέα στη Χάνσα Ρόστοκ μετά τον ερχομό του Γκλέκνερ, θέλει κατ’ αρχήν να μην χάσει, ώστε να έχει τον χρόνο στη διακοπή να προετοιμαστεί σωστά ενόψει του δεύτερου μισού. Επιλογή μας ο άσος με DNB.

Μπράουνσβαϊγκ

Χάνσα Ρόστοκ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μπράουνσβαϊγκ
  • Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία στην Τσβάιτε Λίγκα
  • 4 Under 2,5 στα 5 τελευταία στην Τσβάιτε Λίγκα
  • Αήττητη (4-2-0) στα 6/7 εντός με τη Χάνσα

Ανάλυση

Μάλλον δίκαιο μπορεί να θεωρηθεί το ισόπαλο (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπράουνσβαϊγκ απέναντι στη Ρέγκενσμπουργκ. Από πολύ νωρίς διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, μιας και μετά το γκολ των γηπεδούχων μόλις στο 11’, είχε άμεση την απάντησή της, με τον Λάουερμπαχ να βρίσκει δίχτυα στο 15’. Και στα δύο ημίχρονα είχε τις ευκαιρίες της για ένα δεύτερο τέρμα, εντούτοις πρώτο της μέλημα φάνηκε ότι ήταν να διασφαλίσει τα μετόπισθεν. Είχε την τύχη με το μέρος της, με τον VAR να ακυρώνει γκολ της αντιπάλου της, όμως σε γενικές γραμμές η άμυνά της ήταν λειτουργική. Έπαιξε με πάθος και πήρε τον βαθμό. Σημαντικό για τα «λιοντάρια» που έδειξαν μερική αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Γκρόιτερ Φιρτ, από την άλλη βέβαια, παρέμειναν μακριά από τη νίκη για τέταρτη αγωνιστική.  

Αγωνιστικά νέα

Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Μπράιαν Μπέρεντ (Α). Εκτός για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Νέιθαν ντε Μεντίνα (Α), μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο μετακάρπιο. Απόντες παραμένουν οι Φίλιπ Στρομπφ (Α), Λουκ Ίχορστ (Ε) και Άντονι Ούτζα (Ε). Αδιαθεσία αισθάνεται ο Μπράιαν Χένινγκ (Μ) και δύσκολα θα αγωνιστεί, όπως και ο μεσοεπιθετικός Φεράι, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Χάνσα Ρόστοκ
  • 1 νίκη στα 7 τελευταία
  • 3 Under 2,5 στα 5 τελευταία
  • Αήττητη (1-2-0) στα 3 τελευταία εκτός

Ανάλυση

Σε μία νέα πραγματικότητα η Χάνσα Ρόστοκ. Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια δεν είχε στον πάγκο της τον Γιένς Χέρτελ, αλλά το νεοπροσληφθέντα, Πάτρικ Γκλέκνερ. Μερικώς θετικό το ντεμπούτο του 45χρονου κόουτς, καθώς με γκολ στις καθυστερήσεις, η ομάδα του κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να πάρει την ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Νυρεμβέργη, στο «Ostseestadion». Το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και η εστία της παραβιάστηκε στην πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 5’. Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως τόσο ο Ίνγκελσον, όσο και ο Πρέγκερ, αστόχησαν από ευνοϊκές θέσεις. Μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, πήρε τον έλεγχο, την ώρα που διαχειριζόταν εύκολα τις όποιες επιθετικές ενέργειες της αντιπάλου της. Μετά από κάμποσες αποτυχημένες ενέργειες, ήρθε η λύτρωση στο 90’+1’, όπου μετά από λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών της Νυρεμβέργης, η μπάλα έφτασε στον Φρέλινγκ, ο οποίος δεν αστόχησε.

Αγωνιστικά νέα

Με πρόβλημα στον δικέφαλο αποχώρησε από το ματς με τη Νυρεμβέργη ο Κάι Πρέγκερ (Μ). Δεν έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με τις περιπτώσεις των Τέο Γκούναρ Μάρτενς (Μ), Τόμας Μάισνερ (Α) και Ριτς Μουνσί (Ε), παραμένουν εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Από εκεί και πέρα, νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Πασκάρ Μπράιερ (Ε), Μάουρις Λίτκα (Μ) και Σιμόν Ράιν (Μ).
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ