Ουκρανία
Eurobasket
Κωδικός Κουπονιού: 5068
Ουκρανία

ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ

Πολωνία
86 - 94
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
Berlin Arena (17.000)
distance
Οι νοκ άουτ αγώνες (φάση των «16», προημιτελικά, ημιτελικά, τελικοί) διεξάγονται στο Βερολίνο (απόσταση)

Ουκρανία - Πολωνία Προγνωστικά

To πιο αντιεμπορικό ζευγάρι της φάσης των 16. Δύο ομάδες που είναι ικανοποιημένες με την παρουσία τους στα νοκ άουτ, αλλά φυσικά δεν θα έλεγαν όχι στο κάτι παραπάνω. Καλύτερη η εικόνα της Ουκρανίας στο τουρνουά, οπότε δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο.

Σχόλια αγώνα:

Νοκ άουτ αγώνας για τη φάση των 16 - Ο νικητής προκρίνεται στα προημιτελικά και αντιμετωπίζει την Σλοβενία.

Ουκρανία

Κατάταξη: 2η

Πολωνία

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.92
2
2.75

Αναλύσεις Ομάδων

Ουκρανία
Κατάταξη: 2η
?
Η
Η
Ν
Ν
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Άκρως ικανοποιητική ήταν η πορεία της Ουκρανίας στη φάση των ομίλων του EuroBasket. Με ρεκόρ 3-2, πήρε την δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο πίσω από την Ελλάδα και γενικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία της, δυσκολεύοντας ακόμα και την Εθνική μας για ένα ημίχρονο. Στο ματς της Πέμπτης για την τελευταία αγωνιστική, έχασε με 90-85 από την Κροατία, σε ένα παράξενο ματς, όπου φάνηκε οι Κροάτες να μην θέλουν τη νίκη με 7+ πόντους που θα τους έδινε τη δεύτερη θέση. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Βολοντίμιρ Χερούν με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο σταρ της ομάδας, Σβιάτοσλαβ Μιχάλιουκ είχε 14 πόντους με 5/16 σουτ. Η πορεία της ομάδας του Άιναρς Μπαγκάρτσκις κρίνεται ήδη επιτυχημένη με την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη στα νοκ άουτ.
Πολωνία
?
Η
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Λίγοι θα περίμεναν στην αρχή του EuroBasket ότι η Πολωνία θα έφτανε στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων να διεκδικεί την πρωτιά του τέταρτου ομίλου. Κι όμως, αν την Πέμπτη οι Πολωνοί νικούσαν τη Σερβία θα έβγαιναν πρώτοι. Στην πράξη, βέβαια, φάνηκε ότι δεν μπορούσε να κοντράρει την παρέα του Νικόλα Γιόκιτς, εξ ου και η ήττα με 96-69. Ο μόνος που διασώθηκε επιθετικά ήταν ο Μίχαλ Μιχάλακ με 17 πόντους, με τους Έι Τζέι Σλότερ και Ματέους Πονίτκα να έχουν συνολικά 10 πόντους. Με αυτό το αποτέλεσμα έπεσε στην τρίτη θέση, που ναι μεν της δίνει βατό αντίπαλο στους «16», αλλά στη συνέχεια οδηγεί στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ