ΠΑΟΚ
Conference League
Κωδικός Κουπονιού: 740
ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ

Λέφσκι Σόφιας
1 - 1
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
Α’ Ματς: Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ 2-0
referee
Θέσαρ Σότο Γράδο (Ισπανία)
field
Τούμπα (29.000)
weather
Καιρός: Ζέστη
distance
231 χλμ. (απόσταση)
ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας
ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Ψάχνει τουλάχιστον δύο γκολ για να εξασφαλίσει την παράταση, οπότε δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι υπομονής, καθώς όσο δεν βρίσκει το πρώτο το άγχος και η πίεση θα αυξάνονται. Από την άλλη η Λέφσκι θα βρει τις φάσεις της στην αντεπίθεση και μπορεί να προκαλέσει θέματα. Ξεφεύγει η απόδοση του Over.
Over 2,5
3
Προσφορές αγώνα *
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με 2 γκολ διαφορά στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ - Χάμρουν. Κλειστό ένα κομμάτι στις εξέδρες λόγω τιμωρίας. Χωρίς VAR.

Λέφσκι Σόφιας

?
Ν Ν Η Ν Ν Ν
9 Goal/Goal 1
13 Over 1.5 3
11 Over 2.5 1

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
22.00
X
4.93
2
12.00

Αναλύσεις Ομάδων

ΠΑΟΚ
?
Η
Ν
Ι
Ι
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Η ήττα στη Σόφια ήταν η πρώτη από βουλγαρική ομάδα (2-0-1)
  • 3 σερί ήττες στην Ευρώπη
  • 13/17 σύνολα 2-3 G στο ECL

Ανάλυση

Ένα εφιαλτικό εικοσάλεπτο και μια μέτρια εμφάνιση στο υπόλοιπο διάστημα έφεραν την ήττα 2-0 στη Σόφια. Με 5 νεοφερμένους στην 11άδα, σοκαρίστηκε από τη Λέφσκι πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό και μετά από λάθος εκτίμηση του στόπερ Κάργα, ο Γουέλτον άνοιξε το σκορ. Η πίεση των Βούλγαρων και το «πούλημα» της μπάλας από τον Ζίβκοβιτς επέτρεψαν στον Μπάρι να «γράψει» το 2-0 (19’). Ο κίπερ Κοτάρσκι τον γλίτωσε δις (37’, 39’) από τα χειρότερα, ενώ μοναδική του αντίδραση ήταν μια κεφαλιά του Κάργα στο 31’, καθώς ούτε οι αλλαγές στο 2ο ημίχρονο βελτίωσαν την εικόνα του. Έζησε παρόμοιο σενάριο πέρυσι με την ήττα στην Μποέμιανς, όμως τότε ο Ολιβέιρα μείωσε σε 2-1 και ανέβασε τις ελπίδες για πρόκριση. Ούτε την παράδοση έχει με το μέρος του, καθώς στις 4 προηγούμενες φορές που ηττήθηκε εκτός με δύο γκολ στο πρώτο ματς, τελικά αποκλείστηκε στη ρεβάνς. Επιχείρηση τόνωσης ηθικού από Λουτσέσκου: «Βγάλτε την ποιότητά και τον εγωισμό σας» και μεγαλομέτοχο: «Να δουν στα πρόσωπά σας την αποφασιστικότητά σας».

Αγωνιστικά νέα

Ο αρχηγός Βιερίνια (Α) συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και μπήκε στην αποστολή, πάντως δεν είναι 100% έτοιμος. ΟΚ και οι Λύρατζης (Α), Μπίσεσβαρ (Μ) είναι οι τρεις προσθήκες σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Αντίθετα, απογοήτευσε κι έμεινε εκτός ο Σάστρε (Α), μαζί με τους τραυματίες Μιχαηλίδη (Α), Ελ Καντουρί (Μ), Ολιβέιρα (Ε) και τους Τέιλορ (Α), Μουργκ (Μ), Ζαμπά (ΜΕ) που δεν υπολογίζονται. Αφήνει στην άκρη το θέμα με το συμβόλαιο του Κούρτιτς (Μ) και ξεκινάει, πιθανόν και ο Νάρεϊ ως φορ.
Λέφσκι Σόφιας
?
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 3-0-2 το ρεκόρ με ελληνικές ομάδες
  • 2/2 ήττες (με Over 2,5) επί ελληνικού εδάφους
  • 5/7 Over 2,5 σε φιλικά και επίσημα

Ανάλυση

Έκανε το κόλπο... γκρόσο πριν από μία εβδομάδα και αύξησε δραματικά τις πιθανότητές της για πρόκριση. Λίγες ώρες πριν από το ματς έβγαλε αποστολή με μόλις 16 παίχτες, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να εκμεταλλευτεί το σάστισμα των παιχτών του ΠΑΟΚ και με έντονο πρέσινγκ από τους γρήγορους παίχτες της να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πρώτο εικοσάλεπτο, διάστημα στο οποίο σημείωσε και τα δύο τέρματα. «Το νερό είχε μπει στο αυλάκι», μαζεύτηκε και έκανε σωστή διαχείριση στο υπόλοιπο κομμάτι και μάλιστα αν είχε λίγο τύχη θα μπορούσε να βρει κι άλλο γκολ. «Το φαβορί εξ αρχής ήταν ο ΠΑΟΚ. Αν τον αποκλείσουμε θα είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα», δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Στοΐλοφ. Για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη ρεβάνς, ζήτησε και πήρε αναβολή του ντέρμπι με τη Σλάβια, οπότε ήρθε στη Θεσσαλονίκη ξεκούραστη.

Αγωνιστικά νέα

Σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας αποθεραπεύτηκαν και ταξίδεψαν ο σημαντικός μπακ Τσουνάμι και ο μέσος Κράεφ, μάλιστα αμφότεροι λογικά θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα, αν και ο Στοΐλοφ κράτησε κλειστά τα «χαρτιά» του στη συνέντευξη Τύπου. Αντίθετα δεν πρόλαβε τελικά ο μέσος Ποπόφ (Μ), ενώ ήταν εξ αρχής γνωστό πως ο χαφ Στεφάνοφ θα έχανε και τα δύο ματς. Εκτός λίστα είναι ο Μπλάζεβιτς (Ε).

Πιθανές ενδεκάδες

Betting Facts
ΠΑΟΚ
Η ομάδα ΠΑΟΚ έχει φέρει 6 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΟΚ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λέφσκι Σόφιας
Η ομάδα Λέφσκι Σόφιας έχει φέρει 4 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λέφσκι Σόφιας
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λέφσκι Σόφιας, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ