Μεξικό
Μεξικό

ΜΕΞΙΚΟ - ΣΟΥΡΙΝΑΜ

Σουρινάμ
12/06/2022 (05:00)

Μεξικό - Σουρινάμ Προγνωστικά

Σελαλμαζίδης
Εκτίμηση από Σελαλμαζίδης
Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, ενώ το Μεξικό θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και μάλιστα με διαφορά στο σκορ. Παρόλα αυτά, το Σουρινάμ έχει άγνοια κινδύνου, δεν κλείνεται πίσω και μπορεί να σκοράρει. Αξίζει το ρίσκο στο G/G.
G/G
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

1η κατηγορία - 1ος όμιλος. Η πρώτη του ομίλου προκρίνεται στην ημιτελική φάση ενώ η τελευταία υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Μεξικό

Σουρινάμ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μεξικό
  • Ισόπαλα τα 2/4 τελευταία
  • Under 2,5 στα 3/5 πιο πρόσφατα
  • «Χ» ημίχρονο τα 2/4 τελευταία

Ανάλυση

Παρέμεινε για δεύτερο σερί φιλικό χωρίς νίκη και προβλημάτισε με την απόδοση του, στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Ισημερινό. Ο προπονητής Χεράρδο Μαρτίνο συνεχίζει να δέχεται έντονη κριτική για την εικόνα της ομάδας του, η Ομοσπονδία όμως, σκέφτεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2026!  Ο έμπειρος τεχνικός θα συναντηθεί με τον φορ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί στο φιλικό με την Παραγουάη (1/9). Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο Nations League κόντρα στο Σουρινάμ. Θα κάνει αλλαγές ο Μαρτίνο, με τον Ασεβέδο να επιστρέφει κάτω από την εστία. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και οι Πινέδα (Μ, Θέλτα), Λαϊνές (ΜΕ, Μπέτις), ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο νεαρός Φλόρες (ΜΕ, Άρσεναλ). Δεν υπολογίζεται, λόγω τραυματισμού, ο βασικός περιφερειακός φορ Λοσάνο (Νάπολι).
Σουρινάμ
  • Κέρδισε τα 3/7 τελευταία
  • G/G τα 4/5 πιο πρόσφατα
  • Μετράει 5 σερί εκτός έδρας ήττες

Ανάλυση

Πάλεψε, αλλά δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή για δεύτερο σερί παιχνίδι και ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας  από την Τζαμάικα. Ο Γουάιλντσκατ ισοφάρισε στο 21΄ το γκολ που είχε πετύχει ο Μόρισον στο 15', όμως, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και σκόραραν ακόμα δυο φορές, με τους Φλέμινγκς (43') και Λόου (70'). Η αποστολή του Σουρινάμ κατέλυσε στο Τορεόν, ενόψει του αγώνα με το Μεξικό. Ο Ολλανδός προπονητής, Στάνλεϊ Μένσο, δεν θα έχει στη διάθεση του τον αμυντικό της Γκρόνινγκεν, Ντανκερλούι και τον πολύτιμο φορ της Ουνιόν Βερολίνου, Μπέκερ. Ακόμα, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για προσωπικούς λόγους ο έμπειρος Τσέρι (ΜΕ, Μακάμπι Χάιφα). Ο προπονητής της Σουρινάμ αναμένεται, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε, να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-1-4-1 και τον Γουάιλντσκατ στην κορυφή της επίθεσης.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ