Πάφος
Πάφος

ΠΑΦΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Απόλλων Λεμεσού
22/01/2022 (17:00)

Πάφος - Απόλλων Λεμεσού Προγνωστικά

Μπορεί να χάθηκε το φετινό αήττητο εντός για την Πάφο, όμως έχει το κίνητρο να το διατηρήσει στο πρωτάθλημα. Με την ψυχολογία στα ύψη ο Απόλλωνας θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του, θα έχει όμως δύσκολο έργο. Ανοιχτά συνήθως με γκολ και θέαμα τα μεταξύ τους παιχνίδια, ο πρώτος λόγος πάει στο G/G.

Σχόλια αγώνα:

Περιορισμένος αριθμός οπαδών (50%).

Πάφος

Απόλλων Λεμεσού

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Πάφος
  • 11/15 G/G στα τελευταία μεταξύ εντός
  • Αήττητη εντός στο πρωτ. (4-4-0)
  • 5/6 G/G στα πιο πρόσφατα επίσημα

Ανάλυση

Μετά το σπουδαίο διπλό επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (2-1) όπου ήρθε με γκολ των Κοβάσεβιτς (17') και Ζάιρο (53') δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Το αήττητο εντός έδρας φέτος έσπασε, έστω και στο Κύπελλο, υποδεχόμενη την Ανόρθωση για τον πρώτο αγώνα των «16». Η ήττα με 3-1 δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια για πρόκριση. Σε ένα παιχνίδι που όλα άλλαξαν στο 47', όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς της Ρούτκο, κι ενώ ήταν μπροστά από το 42' με αυτογκόλ. Σε εκείνη λοιπόν τη φάση έμεινε και με παίκτη λιγότερο και ισοφαρίστηκε. Δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο ματς από εκεί και έπειτα, δέχθηκε άλλα δύο γκολ (71', 80') και ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Παλάσιος στο 90+2' για χτύπημα εκτός φάσης. «Είμαι απογοητευμένος από το β' ημίχρονο και τις δύο αποβολές. Πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε άμεσα», σημείωσε ο κόουτς Μίλανιτς μετά το ματς.

Αγωνιστικά νέα

Από τη στιγμή που αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Ρούτκο (Τ) και Παλάσιος (Α) τότε θα εκτίσουν τιμωρία δύο αγωνιστικών ανεξαρτήτου θεσμού. Επιστρέφουν για τον Σλοβένο τεχνικό οι Βαλακάρι (ΜΕ), Φουρ (Μ), Αμπντουσαλάμοφ (Ε) και ο βασικός στόπερ Κβίντα. Αμφίβολος δίνεται ο αναπληρωματικός μπακ Αΐλτον και εκτός ο Ζ. Αουρέλιο (Α). Μόλις που βγάζει 4άδα στην άμυνα, ενώ στον «άσο» θα βρίσκεται ο Άντος. Tιμωρημένος και ο βασικός χαφ Πάνιτς.
Απόλλων Λεμεσού
  • 14-4-2 στα 20 πιο πρόσφατα μεταξύ
  • 8/11 Under 2,5 στα τελευταία επίσημα
  • Καλύτερη άμυνα εκτός έδρας (5 γκολ σε 8 ματς)

Ανάλυση

Τεράστιο βήμα για τον Απόλλωνα Λεμεσού στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση, αφού νίκησε με 2-0 την Ομόνοια στο «Τσίρειο». Απόλυτα πιστοί στο πλάνο του κόουτς Τσόρνιγκερ οι παίκτες, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου και «χτύπησαν» σε καθοριστικά σημεία στο παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς έβλεπε τους συμπαίκτες του να είναι άκρως αποτελεσματικοί και να ανοίγουν το σκορ στο 26' με αυτογκόλ αντιπάλου, όμως όλα τα λεφτά ήταν η επέλαση του Νταμπό στη φάση. Στο 63' ο Γιάνγκα πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και «σκότωσε» το παιχνίδι. Χρειάστηκε όμως και ο Σέρβος τερματοφύλακας σε κάποιες περιπτώσεις (61', 78', 90+4') για να διατηρήσει το μηδέν. Νίκη που έκλεισε την απόσταση από την κορυφή (-1) μιας και προηγήθηκε η γκέλα της ΑΕΚ Λάρνακας. Με νίκη σήμερα θα ανέβει στην κορυφή και θα βάλει... πίεση στους συνδιεκδικητές.

Αγωνιστικά νέα

Πλήγμα στον Απόλλωνα με τον βασικό στόπερ Κατελάρη που θα μείνει εκτός για 4-6 βδομάδες, ενώ ο Τσόρνιγκερ έχει να διαχειριστεί και την απουσία των δύο αριστερών μπακ Χαμάς και Αλεσάμι (εκτός για 6 βδομάδες). Λογικά ο Παναγιώτου που παίζει ως δεξί μπακ, θα καλύψει το αριστερό άκρο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Τζουμ (Μ) και Πίττας (Ε). Πρόβλημα και με τον βασικό Ζράντι (ΜΕ) που θα είναι μεν στην αποστολή, όμως αμφίβολος για την 11άδα.
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ