Ανζέ
Λιγκ 1
Κωδικός Κουπονιού: 454
Ανζέ

ΑΝΖΕ - ΜΕΤΣ

Μετς
3 - 2
Τέλος Αγώνα
field
Stade Raymond-Kopa (18.000)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
528 χλμ. (απόσταση)

Ανζέ - Μετς Προγνωστικά

Η Ανζέ του τελευταίου μήνα δεν είναι για «άσο» κάτω από 2.30 στο εντός με τη Μετς. Ειδικά, μάλιστα, από τη στιγμή που η φιλοξενούμενη βρήκε τη νίκη που έψαχνε και έχει πάρει τα πάνω της ψυχολογικά. Αξίζει περισσότερο η κόντρα των γηπεδούχων είτε με τη διπλή ευκαιρία, είτε με κάποιο ασιατικό χάντικαπ.

Ανζέ

Κατάταξη: 10η

14 Goal/Goal 17
22 Over 1.5 25
10 Over 2.5 21
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ανζέ
Κατάταξη: 10η
?
Ι
Ι
Η
Ι
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 8 από τα 11 γκολ της στο β'
  • 5 σερί αήττητη vs Μετς
  • 5 Under 2,5 στα 6 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Ο Σεπτέμβριος δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με τον Αύγουστο, αλλά τουλάχιστον δεν έχανε... Προέρχεται από ισοπαλία (1-1) στο Τρουά σε ματς, όπου «σηκώνει» συζήτηση η διαιτητική της μεταχείριση. Βρέθηκε να χάνει στο 22', αλλά βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 65' με αυστηρό πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Μανγκανί. Στο 88' «καρδιοχτύπησε», καθώς είδε τη γηπεδούχο να σκοράρει με κεφαλιά του Ελ Χατζάμ με το γκολ να ακυρώνεται έπειτα από 6 λεπτά στο VAR, καθώς υπήρχε σε θέση οφσάιντ ο Λουμεκά. Δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας ο κόουτς, Μπατίκλ που αποθέωσε τον τερματοφύλακα Μπερναρντονί για τις επεμβάσεις στο α' ημίχρονο του ματς, όπου η Ανζέ υπέφερε.

Αγωνιστικά νέα

Επί της ουσίας οι γηπεδούχοι είναι πλήρεις με τον Μπατίκλ να έχει συμβιβαστεί στην ιδέα της απουσίας του αμυντικού Ουντ Καλέντ που υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά και του έμπειρου Ιβοριανού αμυντικού, Μπαμπά. Πιθανόν να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Μπουφάλ (ΜΕ) που στο ματς με την Τρουά μπήκε ως αλλαγή.
Μετς
?
Ν
Η
Η
Η
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 5-6-7 vs Ανζέ
  • 5 Over 2,5 στα 6 πιο πρόσφατα εκτός
  • 3 σερί «2-3 γκολ» στο πρωτάθλημα

Ανάλυση

Έσπασε το... ρόδι έπειτα από 10 στείρες αγωνιστικές και πήρε το τρίποντο σε καίριο σημείο, όπου είχε αρχίσει η αμφισβήτηση στο πρόσωπο Αντονετί, αλλά και για το ρόστερ. Επικράτησε με 2-1 της Μπρεστ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον φουλ μπακ Σεντόνζ που είναι ο πρώτος της σκόρερ με τρία γκολ. Προηγήθηκε στο 26' με το πρώτο τέρμα του Ντε Πρεβίλ. Δέχθηκε το 1-1 στο 68' με πέναλτι, όμως ούσα πιο επιθετική κατάφερε στο 73' να βρει το 2-1 με τον Σεντόνζ και να πάρει τη νίκη σε ματς, μάλιστα, όπου ο προπονητής της, Φρεντερίκ Αντονετί ήταν τιμωρημένος. «Η νίκη στο Μπρεστ θα έχει ουσία, αν πάρουμε αποτέλεσμα και κόντρα στην Ανζέ», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός ξέροντας πως η ομάδα του στερείται σταθερότητας και το έχει πληρώσει.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε την ποινή του εκτός με την Μπρεστ ο βασικός κεντρικός αμυντικός, Ντίλαν Μπρον και επιστρέφει. Αντίθετα εκτός είναι λόγω τιμωρίας ο ενδεκαδάτος στόπερ Κίκι Κουγιατέ. Ο Αντονετί δεν ποντάρει στον βασικό αριστερό φουλ μπακ Ντελέν που είναι τραυματίας, ενώ στα μέσα Οκτώβρη θα επιστρέψει ο λογιζόμενος για την 11άδα χαφ Εντοράμ
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ