Μέιντενχεντ Γιουν.
National League
Κωδικός Κουπονιού: 255
Μέιντενχεντ Γιουν.

ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΝΤΟΒΕΡ

Ντόβερ
2 - 0
Live
Τέλος Αγώνα
28/08/2021 (17:00)
field
York Road (4.000)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
145 χλμ. (απόσταση)

Μέιντενχεντ Γιουν. - Ντόβερ Προγνωστικά

Ικανή πάντα για το καλύτερο και το χειρότερο, επιφύλαξε το καλύτερο για την πρεμιέρα, το ζητούμενο είναι να δώσει συνέχεια στις νίκες. Η Ντόβερ προσφέρεται, οφείλει πάντως να μαζέψει βαθμούς από την αρχή, στην προσπάθεια της να ξεπεράσει το -12. Δύσκολα πάντως θα πάρει αποτέλεσμα, ο άσος στο 2.02 έχει αξία.

Μέιντενχεντ Γιουν.

Κατάταξη: 17η

Ντόβερ

Κατάταξη: 23η

?
Ν Ν Η Ν Ν Ν
24 Goal/Goal 25
35 Over 1.5 32
23 Over 2.5 26
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μέιντενχεντ Γιουν.
Κατάταξη: 17η
?
Ν
Ι
Η
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 2 νίκες στα 8 εντός με Ντόβερ
  • Στα 2-3 γκολ τα 3 στα 4 τελευταία (φιλικά & επίσημα)
  • G/G τα 3 στα 4 τελευταία (φιλικά & επίσημα)

Ανάλυση

Κλασική Μέιντενχεντ, νίκησε με ανατροπή στο 89' εκτός έδρας τη Χάλιφαξ στην πρεμιέρα, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι είναι η πιο απρόβλεπτη ομάδα της κατηγορίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26' από το γκολ του Γουότερς, θα μπορούσε να δεχτεί ένα ακόμα στο πρώτο μέρος από τον Γκίλμουρ. Ισοφάρισε στο 61' με τον Μπάρατ και έψαξε στη συνέχεια την κόντρα, αφού η Χάλιφαξ περνούσε όλο και περισσότερο μπροστά ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 90' από τον Μπάρατ και ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στη «Μέιντεν». «Αξίζαμε τη νίκη, πρέπει όμως να έχουμε και συνέχεια» τα λόγια του Ντέβονσαϊρ, που αποκάλυψε ότι ο Φέρντιναντ έπαιξε έχοντας κάνει μόλις δυο προπονήσεις.
Ντόβερ
Κατάταξη: 23η
?
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 5 νίκες στα 8 εκτός με Μέιντενχεντ
  • Over 2,5 τα 6 στα 7 τελευταία (φιλικά)
  • Στα 2-3 γκολ τα 4 στα 6 τελευταία (φιλικά)

Ανάλυση

Η πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου αναβλήθηκε μιας και βρέθηκαν κρούσματα Covid στις τάξεις της ομάδας. Τα ζόρια φάνηκαν πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, έτσι κι αλλιώς κουβαλά ένα -12 ως τιμωρία αφού πέρυσι ξαφνικά... σταμάτησε να παίζει. Δεν γινόταν να ανταπεξέλθει οικονομικά, στάθηκε πολύ τυχερή που δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα πέρυσι, φαντάζει αδύνατο να τα καταφέρει φέτος. Ο Άντι Χέσεντάλερ είναι από το 2018 στον πάγκο της, προσπάθησε πέρυσι να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα φέτος τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ήρθαν 12 παίκτες και έφυγαν 19, οι έμπειροι επιθετικοί Ρίκι Μίλερ από την Όλντερσοτ και Μπεν Γουίλιαμσον από την Μπρόμλεϊ μπορούν να βοηθήσουν. Οι αποχωρήσεις άφησαν πολλά κενά στα χαφ, στα φιλικά δεν τα πήγε άσχημα κάνοντας 6 νίκες σε 7 ματς, η ήττα ήταν στο μοναδικό αξιόλογο φιλικό που έδωσε, αυτό κόντρα στην Στίβενεϊτζ.