Τοντέλα
Τοντέλα

ΤΟΝΤΕΛΑ - ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ

Πορτιμονένσε
22/08/2021 (17:30)

Τοντέλα - Πορτιμονένσε Προγνωστικά

Με ίδιο απολογισμό ξεκίνησαν Τοντέλα και Πορτιμονένσε. Βέβαια, η πρώτη είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της και θα τα δώσει όλα για να φτάσει σε 2η επιτυχία. Δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις στην Τοντέλα η ομάδα από το Πορτιμάο. Μπόλικο «Χ» στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αν είναι να ξεφύγει κάπου, θα πάει προς τα αριστερά.

Σχόλια αγώνα:

Περιορισμένος αριθμός οπαδών (το 33% της χωρητικότητας του γηπέδου).

Τοντέλα

Πορτιμονένσε

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Τοντέλα
  • 1-0-1 έως τώρα στο πρωτάθλημα
  • Μετράει 2/3 N/G σε Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα
  • 4-1-1 στα 6 τελευταία εντός με Πορτιμονένσε

Ανάλυση

«Αυτοκτονία» για την Τοντέλα, η οποία έχασε στο 98' από τη νεοφώτιστη Βιζέλα, σε ματς που προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες για να «καθαρίσει» από το 1ο ημίχρονο. Δύο καλές στιγμές στο ημίωρο, μέχρι να βρει δίχτυα από τα 11 βήματα με τον αρχηγό Ζοάο Πέδρο. Κακή έξοδος του γκολκίπερ Πέδρο Τριγκέιρα στο 52' και ισοφάριση, η... κρυάδα ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα. Κατήφεια για τον τρόπο που χάθηκε ο βαθμός, με τον τεχνικό Πάκο Αγεσταράν να μην πιστεύει στα «παιδικά» λάθη που έκαναν οι παίκτες του. Επιστρέφει στα εντός έδρας παιχνίδια, εκεί όπου βγάζει καλύτερο πρόσωπο (το έδειξε μάλιστα και την περσινή σεζόν). «Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στις νίκες», το μήνυμα του Ισπανού προπονητή.

Αγωνιστικά νέα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθησαν οι προπονήσεις μεσοβδόμαδα, με τον Αγεσταράν πάντως να μη δείχνει διατεθειμένος πάντως να αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά στην ενδεκάδα. Απέχει μόνο ο νεοφερμένος ακραίος αμυντικός Νέτο Μπόρζες, παίκτης όμως που δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές. Στην Κροατία δόθηκε δανεικός ο φορ Στρκάλι, στη Βιλαφρανκένσε ο μέσος Ζοάο Ζακιτέ.
Πορτιμονένσε
  • Μετράει 3 σερί N/G με Τοντέλα (εντός - εκτός)
  • Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 1-0-1
  • Εμφάνισε 3 σερί N/G σε Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα

Ανάλυση

Στα πανηγύρια της πρεμιέρας (νίκη 1-0 στο Γκιμαράες) έμεινε η Πορτιμονένσε, καθώς δεν κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό κόντρα στη Ζιλ Βιθέντε. Ήττα 1-0, δεχόμενη γκολ στο 60'. Βέβαια, είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, αν και έπεσε πάνω σε εξαιρετικό αντίπαλο γκολκίπερ. Γκρίνια των ανθρώπων της ομάδας με μπροστάρη τον προπονητή Πάουλο Σέρτζιο, για το ότι η Ομοσπονδία ορίζει τα παιχνίδια της σε ώρες που υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες (στο προηγούμενο άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου). Μόνο N/G και Under 2,5 μετράει στα τρία τελευταία επίσημα ματς, δείγμα του ότι δεν αρέσκονται σε φουλ επιθετικό προφίλ. Πάντως, την περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις στη συνέχεια (εντός με Πάκος Φερέιρα και εκτός με Μποαβίστα). Γίνονται προσπάθειες να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες (ψάχνει σέντερ φορ).

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο βασικός εξτρέμ Φαμπρίσιο, κάτι που σημαίνει πως μένει εκτός για 2ο παιχνίδι. Ξεκινάει και πάλι ο Άντερσον Ολιβέιρα. Πέραν τούτου, δεν είναι σε θέση να προσφέρει ο αριστερός μπακ Φαλί Καντέ, αν και για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν παίκτες.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ